Облепяне с фолио

Облепяне с фолио на витрини, стъкла и прозорци в София.

Изработка на реклами от ПВЦ – самозалепващо фолио.

Облепяне с фолио е най-масовата реклама на пазара. Тя е известна още като – витринна реклама и се изпълнява с ПВЦ фолио. Този вид брандиране носи ефектно рекламно послание, при ниска цена, бърза изработка и монтаж. Високо качество на продукта. Поръчайте сега облепяне на вашата фирма, офис, магазин или друг търговски обект на телефон 0878581570 или ни изпратете запитване чрез страницата ни Контакти от главното меню в сайта – premiumreklama.com.

Евтина и ефективна реклама с фолиа

Брандиране на витрини и прегради с печатано или с плотерно изрязано фолио е най-бързият и балансиран вариант на реклама в съотношение сред трите най-важни фактора, с които фирмите се съобразяват. Това са: ниска цена за изработка на рекламния продукт, добро визуално качество на рекламното послание и разбира се – трайност над средното за този ценови клас.

Облепяне с фолио и реклама – подходяща е всяка част от вашия обект!

Витрините на вашия магазин бързо и лесно могат да бъдат облепени посредством най-новите технологии за изработка на рекламиращи фолиа и облепяне с фолио. Ние ценим вашето време и предлагаме кратки срокове за реализиране на нашите поръчки. Техническите способи за направа включват, като не се изчерпват до: широкоформатен пълноцветен печат и плотерно рязане и на всички видове фолиращи суровини. Брандирането на една табела и/или витрина в своята всъщност представлява – изобразяване на запазен знак, фирмено лого и/или просто рекламен надпис с послание към избрана целева група потребители – настоящи и бъдещи клиенти. В този ред на мисли, всяка една част от вашата собственост може да бъде реклама. Това са – витрина, фасада, решетка или ограда. Всички те могат да се превърне в рекламна площ ( терен ), която да работи за вас. Площа може да популяризира дейността Ви през цялото денонощие и 365 дни в годината.

Приложение на гладка и извита основа

С фолио може да се облепи всяка една огъната или равна повърхност. Могат да се имитират и разнообразни повърхности като: карбон, дърво, неръждавейка и др. PVC фолиото е продукта с най-широко приложение. Самозалепващото фолио има лепилен слой, който му осигурява плътно прилепване към гладки повърхности. Предлагаме го в повече от 60 цвята в зависимост от приложението – плотерно рязане или печат. Медиите за печат са между 50/100 микрона и издържат както на външни условия, така и на разтворители. Фолиото за плотер е между 25/75 микрона и притежава здраво акрилно лепило и перфектна гъвкавост.