Създаване на цветни прозорци и меки нюанси с трансперантно облепяне с фолио от край до край като стъклопис

Самозалепващото трансперантно фолио от ПВЦ е меко и прозрачно с УВ стабилизатори. Предлагаме го в над 30 цвята за използване и фолиране на лого символи и знаци със задно осветление. Чрез сухи или мокри апликации придава стил и жизненост в интериора и екстериора при цветно тониране на прозрачни повърхности (PET) и акрилни стъкла. Атрактивна визия и дизайн в цветови нюанси от шарени фолиа за прозорци и стъклени паравани. Прозорци в различен цвят и предварително изготвяне на визуален проект превю. Отлична светлопропускливост на използваните материали от висок клас и световни марки. Допълнителен комфорт в офиса постигнат с интериорно брандиране от външна реклама. Бързо монтиране на място с предварителен разкрой и парчета по размер. Професионално облепяне с фолио.

Обличане със самозалепващо каст фолио за реклама, на която можете да се доверите когато ви трябва брандиране на коли!

Каст самозалепващо фолио е с до 30% еластичност и се използва предимно при брандиране (облепяне) на автомобили (транспортни средства). Агенция Премиум предлага цветно cast folio с марка Orafol за изрязани надписи във всички цветове (Може да се използва и за цялостно лепене). Каст с широкоформатен печат за цялостно фолиране на МПС-та, който е с cast ламинат за предпазване от надраскване и избеляване на графиките. Висок клас автомобилно фолио, което се използва предимно от големите фирми. Перфектно поемане на извивки и неравности по калници, капаци и врати. Облепяне къса и дълга база автомобили – пътнически и товарни. Еластичност до 30%-та при нанасяте с пистолет с горещ въздух. Залепяне на адрес при частично фолиране с надписи от фолиота. Купете облепяне с фолио.

Лепене на транслуцентно фолио за ярки, светещи реклами през нощта и забележителни фирмени табели. Това ли търсим при облепяне с фолио?

Самозалепващото транслуцентно ПВЦ фолио се използва най-вече при светещи табели и реклами. Намира приложение и при тониране на вътрешно осветени знаци от акрилно стъкло и банерни материали. Двустранно изработените светещи табели или кутии облепени с транслуцентна пластика имат ярки изображения със светещи цветове. Предлага се в над 50 сатенени цвята. Изключително подходящ материал за светещи рекламни табели и кутии. Наситен, плътен цвят и отлично пропускане на светлината за изразителни графики. Ярки, светещи надписи в червено, синьо, жълто, бяло и още варианти. Издръжливост на дъжд и сняг при широка скала от температурни амплитуди. Самозалепващ слой базиран на тествани в лабораторни условия лепила. Поръчайте облепяне с фолио сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.