Слагане на фолиа на дупчици – перфорирана дискретност и абсолютен стил при облепяне с фолио

Облепяне с фолио на дупки – перфо е отлично решение за брандиране на витрини, прозорци и стъкла на магазини. То позволява ярък и наситен широкоформатен печат на изображения. С перфорираното фолио вие използвате за реклама всеки сантиметър от вашия търговски обект и така увеличавате шансовете си за по-голяма печалба! Ярки цветове при широкоформатен печат от 1300 dpi разделителна способност. Голяма реклама, която привлича погледите, а вие оставате дискретни отвътре. Отлична светлопропускливост на материала с високо качество. Отвън не ви виждат докато вие работите на спокойствие вътре. Най-добрата реклама за витрина, която можете да поръчате за вашия бизнес.

Матиране на стъкла с матово фолио фрост – най-доброто решение за облепяне на параваните във вашия офис

Матовото самозалепващо фолио е едно от най-разпространените материали при интериорната реклама. С матово фолио се облепят витрини, паравани и прозорци. Известно е още като “пясъкоструйно” или “фрост” със златист или сребърен ефект (нюанс). Продукта е подходящ за изрязване на лога, надписи и декорации по стъклени повърхности. Подходящо е за офиси, защото създава мека светлина и дискретност на работното място. На ленти или фигури може да бъде направено в зависимост от предпочитанията на клиента. За интериорна употреба когато стилът и търговският вид имат класа. Бяло или златно са най-продаваните цветове пясъкоструйно фолио фрост. Грапава повърхност, която няма как да сбъркате с гланцова

Поръчайте облепяне от витражни фолиа за повече място вместо пердета когато искате да се предпазите от изгарящото слънце

Витражните фолиа са с различна визуална идентичност – матови, гланцови (лъскави) или абстрактни. Всички те освен за декорация и естетика могат да се ползват и като алтернатива на тежките пердета и щори. Витражите имат УВ защита и защитават (предпазват) личните ви и офис мебели от избеляване. Те повишават комфорта и ви осигуряват допълнително пространство като не заемат допълнително място, защото са залепени за прозорците или параваните. Осигуряват ефикасна изолация. За офис или у дома когато се нуждаете от качествено брандиране и цялостно фолиране на стъклата. Защита от слънце от най-висок клас материали за фолиране. Добра покривност от край до край с правилния монтаж на място. УВ защитен слой ламинат, който предпазва и осигурява надеждна защита. Добро прилепяне с професионални лепила осигурени от производителя. Купете облепяне с фолио сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.