Облепяне с фолио на отлични цени и гаранция за качество от рекламна агенция Премиум Реклама. Вижте част от видове фолиа, с които работим.

Огледалното фолио е ефектно както при екстериорна употреба, така и в интериора. Поставено с лице навън ще направи вашия офис огледален и трудно достъпен за любопитните поглед, а отвътре вие ще имате перфектна видимост и контрол над ситуацията. Когато фолиото с огледално отражение е залепено във вътрешността – по паравани, парапети на стълби или стъклени тавани, то придава дълбочина и простор, а декорацията е впечатляваща. Огледални стъкла за банки, финансови учреждения и частни домове. Подходящо за охранителни обекти и служби за сигурност. Лъскава визия и опазване на личната свобода след слагане. УВ защита срещу слънчеви лъчи и силно нагряване през лятото. За външна и вътрешна употреба с високо качество и отлично прилепване към основата. Изберете брандиране с облепяне с фолио.

Фосфоресцентно светещо фолиране, което винаги прави впечатление и привлича клиенти

Фосфоресцентното светещо фолио издържа до 5 часа послесветене! То има жълто-зелен цвят, който поглъща светлината и я отразява в тъмнината. Подходящо е при брандиране на рамки на врати, табели за вход и изход, стълби и парапети. Този вид фосфоресцентно фолио е подходящо за ситопечат с екосолвентни бои (мастила) и рязане (изрязване) на плотер. Във вътрешни помещения издържа до 8 години, а при външна употреба до 5 години. Абсорбира светлина със собствена сила и спестява електрическа енергия в тъмни помещения. Свети със собствено сияние за дълго време в избрани цветове. Фолиото е подходящо за стълби, тавани и врати и проходи. Изработваме и указателни знаци в комбиниране с медии от този тип. Ефектен интериор без много усилия и уникална стилистика. Професионалните реклами с облепяне с фолио в София.

Разкрояване на мономерно краткосрочно фолио за промоции и стикери с временен характер, подходящо за кампании с облепяне с фолио

Мономерното самозалепващо фолио от PVC, известно още като “Ремувъбъл фолио”, е подходящо за краткосрочни реклами и промоции. Със своята система “Removable” от специфични лепила, то лесно се демонтира без допълнителни препарати (химикали) и не оставя следи и отпечатък. Печата се със цифров печат с еко-солвентни и солвентни бои (мастила). Това е най-подходящия фолиращ материал за краткосрочни мероприятия. Има лесен демонтаж след приключване на маркетинговата кампания. Без следи от лепило при махане за да няма нужда от допълнително почистване. Изрязване на фигури по желание с форма на животни и предмети към тематични проекти. Използва се за врати, прозорци и гладки повърхности като стъкло. Купете облепяне с фолио изгодно.

Прилепване на външни, еластични фолиа със сложна структура при облепяне с фолио, наричани полимер

Полимерните фолиа за значително по-пластични (разтегателни) от мономерните. Те се използват предимно при външни реклами и висококачественни разпечатки. Предлагат се във всички цветове. Подложката им има едностранно лепилно покритие с полиакрилатна дисперсия и е от специална силиконова хартия. Рекламна агенция Премиум предлага полимерни фолиа с полимерен защитен ламинат. Полимерни материали със сложна химична структура за задоволителни резултати. Самозалепващ слой лепило при всяко парче и прецизен монтаж. Висока издръжливост и надеждност при студ и пек на открито и в интериор. Разкрояване по размер на базата на предварителен оглед и взимане на размери. Ниски цени за квадрат със слагане и отстъпки при поръчка за голяма квадратура. Поръчайте облепяне с фолио сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.