Защо да изберете обемно лого от фибран?

Както отдавна е известно, изработването на добра реклама е средството за постигане на повече популярност за всяка търговска марка. Когато става дума за рекламни лога, то изборът на дизайн и цветове, наред с големината на буквите или символите, са важни, но не са единствените фактори, определящи добрия резултат. Изработката на самите надписи или лого е другата част от задачата, за чието изпълнение се грижи рекламна агенция Премиум, предлагайки различни интересни решения. Защо да изберете обемно лого от фибран? На първо място, решението за обемни букви, означава по-голяма видимост на логото и повече възможности за привличане на клиенти, а колкото по-приятни на външен вид и стабилни, като изработка са те, толкова по-добре.

Изпъкнало, обемно лого от фибран с дебелина 5 см. – лека реклама за монтаж без пробиване

Букви от фибран са добър избор, както за външни, така и за вътрешни условия. Фибранът обичайно е от 5см. или 2см. и предимството му е, че може да се монтира и върху неравни повърхности, без да губи от формата си. Честа практика е буквите от фибран да се изрязват с метални нишки, за постигане на гладка периферия, а боядисването е с акрилни бои. Хубавото при фибрана още е, че е издръжлив на различни климатични условия, в големи горещини и в студове. Можете да изберете леки букви или обемно лого от фибран, както и различни надписи и послания с рекламна цел.

Релефни букви за постигане на 3D обемно лого от фибран

Освен това предлагаме и 3D букви от фибран, които са по-изгодни, като избор, спрямо светещите. Можете да разчитате на premium-reklama.com за изработването на индивидуален проект, както и за направата на лого по готов, предложен от клиента дизайн. Изборът за големина и шрифт е ваш, както и всички подробности, като цветовите гами, форми и материали. Преди да се започне с реализиране на проекта, се коментират обстойно всички детайли, докато не се стигне до конкретно решение. След изработката на надписа, той се боядисва и когато е напълно готов, може да бъде монтиран в уговорен ден и час. За поръчки на обемно лого от фибран и въпроси, можете да се свържете с екипа по всяко време на телефон и e-мeйл.