Нов е-мейл на рекламната агенция за удобство на клиентите

Премиум реклама Ви уведомява, че вече разполагаме с нов е-мейл на рекламната агенция. На него нашите клиенти могат да изпращат своите запитвания за изработка и монтаж на външна реклама. Те могат да се обръщат към нашия екип за въпроси и уточнения, касаещи техните поръчки в процес на изработка. Ние от Премиум Реклама създадохме нова електронна поща с цел по-голямо удобство и улеснение за тези от нашите клиенти, които разполагат с имейл в gmail. С помощта на акаунта на рекламната агенция ние свързваме профилите си в google plus, както и в youtube.

Контакти и полезна информация от областта на външната реклама

За да се запознаете с нашата работа, разгледайте част от проектите ни в раздел портфолио. Там ще откриете снимки на реализирани рекламни задания за обекти на наши клиенти на територията на гр. София и в цялата страна. Ако пък искате да научите повече за външната реклама, посетете раздела новини в сайта ни. Актуална информация и полезни факти от света на физическата реклама, ще прочетете в статии на различни теми в същия раздел. Текстове за различните видове реклама ще ви помогнат да се ориентирате в избора си на точното рекламно изделие.  Чрез подробно описание на спецификите, изработката, монтирането и материалите, които използваме вие добивате представа за това, което получавате!

Екипът ни се стреми да отговори на очакванията на всеки вкус за екстериор, както и да задоволи всяка идея за реклама. Удобството на нашите клиенти е на първо място и с отварянето на нов е-мейл на рекламната агенция ние правим поредната крачка към Вас! Ако се нуждаете от внимание, ние ще дадем отговор на всички неясни за вас детайли на вашата реклама.

За всякакви оферти, имейли с въпроси за цени, срокове за изработка и монтаж, можете да ни се обадите на тел.0878 581 570. Пишете ни и на новия е-мейл на рекламната агенция в раздел контакти в сайта.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.