Ниска цена за матиране на стъкла в София от фирма Премиум

Матиране на стъкла е най-доброто решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офиси и се предпочита от по – развитите търговски дружества на националния пазар и в частност в София град и по – гъсто населените места в областта. Облепяне на прозорци се прави с матово фрост фолио, което прилича на изпонено стъкло и има фин грапав шкурка ефект, който може да се почувства от пипане на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гладката основа за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи лепенки се прави на линии ленти линии кръгове правоъгълници, а понякога прибягва се до дизайнерски решения като пример сътворяване на декорация по модел или напътсвия от клиента. Примерно може да се нареже мрежа от квадрати или визия с натрошени начупени асинхрони несъразмерни фигурки на принципа на полигони и оригама. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама в редица от случаите не е цялостно лепене, а се извършва върху част от общата основа база и това е така защото естетика стила и прагматичност вървят ръка под ръка особено когато се рекламира брандира приемна в която се приемат клиенти на бизнеса и бизнес партньори.

Матирането фолио лепене се извършва по образец с който ви запознаваме като изпращаме предварителен проект и колажвизуализация по снимка как ще бъде отдела след брандиране на витрина прозорци или стъклена стена на фирмата. Практика е фолирането за реклама да се работи монтира на отделни парчета към всяко отделно стъкло за да има шанс да се отстрани отлепяне в следствие от клатене на стъкларските плоскости паравани и силно не ви препоръчваме да се осъществява залепяне на самозалепващи ленти ивици черти от край до край при офис матиране с рекламни продукти защото по този начин излагате на риск с увреждане на инвестицията си. При основния монтаж на място някои партньори ни питат защо предния път при облепяне лепене беше всичко мокро и използвахте пръскала с химикали и след това бърсахте с мопове, а текущо не е така и директно лепите върху прозорците без да сте навлажнили дори и сантиметър квадратно разстояние. Частица от отговора както мислите е парче от фирмения ноу хал как се прави монтаж но все пак можем да ви подшушнем, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се изпълни по много варианти с цел да се постигне най – отличния резултат който очаквате за направената поръчка за външна реклама или вътрешен дизайн фирмен.

Препоръчваме фолиата елджи 1051 които са със сив отенък – почти бели. С вода и подходящ химикал който щади фолиотата и създава финна хлъзгавина под здравия лепкав пласт се осигурява леко плавно придвижване и възможности за фиксиране в една или друга носоченост за да се сложи на правилното локация чертата лентата правоъгълника или петоъгълника но внимавайте, че този начин е подходящ само при големи мерки и изчистени пропорции на детайлите парчетата – докато при миниатюрни детайли точно това не се препоръчва понеже същесвува опастност риск от накъсване или изкривяване на визуалния облик. Важно е също и какъв ракел шпакла – шпатула, ще използвате за лепене – има вариант да работите с неогъваеми шпакли със подменящи се предни панели пера на известни брандове производители и меки пластични квадратни такива орафол. При облепянето с фолиота в някои поръчки проекти случаи когато това е наложащо и няма друг начин се стига до слепване съединяване на парчета орнаменти части с зона на застъпване от порядъка на сантиметър 2 или още за са се гарантира че при известно умаляване от слънцето няма да се отвори пролука процеп и пукнатина сред фолиата. Това снаждане захващане повече намирано при перфофолиата с цветен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии наричани още заскрежени фростови.

Мат може да е и обикновен стикер но това е в малко поръчки защото стандартните материали за облепяне и не пропускат светлина и стоят по – плътно, а не трансперантно прозиращо съпоставени с фростът фолио. За да ви кажем колко струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори прозорци в кабинет ще са необходими точни размери на квадратурата площта за ребрандиране, защото като рекламна агенция с опит ще ви кажем, че ролките от които се реже материалът са различно широки и това обуславя количеството на образуваните фири. Най – оптималния вариант е ако подадения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви се получи на доста прилична оферта предложение за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотерна машина по контур и по тази причина в този случай единственото приложимо решение е векторизирана графика а не растерната която я има при печат и за мини размери а форматът да е с резолюция от 300 дипиай или поне деведесет и два защото при 72 единици е предимно за web. Рекламна фирма Премиум реклама съдейства по проекти за цялостно брандиране матиране офис дизайн или частични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малък жокер, който искаме да ви дадем е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се нанася лого и ефекта е истински добър щом багрите светнат под минаващите слънчеви лъчи снопове и се създава нещо като стъклопис с мека светлина и преливки в багрите на корпоративното лого. Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се наблягате в разглеждане на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на място. За цена оферта на матиране на стъкла и срокове напишете запитване по и-мейл. Срокът който можем да ви кажем понякога е фиксиран или се влияе от момента към приемане на поръчката – демек колко сме ангажирани когато поръчате фолиа.

Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна агенция къща в София на отлични цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на нов магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега.