Несветещи букви

Изработваме стилни, тънки несветещи букви от плексиглас, еталбонд или коматекс. Когато искате да вдигнем нивото ще ви предложим символи с борд. Това са несветещи реклами с лице, страни и гръб. На грапава стена или фасада перфектно стоят буквите направени от неръждаема ламарина инокс. Металните букви със сребърно сияние се виждат от далече и повишават имиджа на всеки едни бизнес. Много добре стоят върху стена или допълнителна табела в основата, надписи, които са изрязани от тънка плоскост и облепени с фолио. По този начин визията има някаква дълбочина, но не така силна и наблягаща и се получава изискана дискретност и ясно присъствие. Продукти от този вид се използват много в съдилища и публична администрация. Несветещи букви от фибран, ПВЦ, неръждавейка или дърво са отлично решение да направите своя търговски обект по-забележим и отличителен. Те се идеални за механа, офис, магазин или друг обект на търговия или услуги. Издържат на слънце, вода и сняг. С 3Д надпис вие получавате обемна реклама с дълбочина, която се вижда от всички посоки. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти изработка и монтаж на триизмерни несветещи символи и лога за интериор или екстериор. Ние работим с най-качествени материали, лепила и крепежи за да брандираме вашия офис на най-високо ниво и рекламите да издържат възможно най-дълго след поставянето им на желаните места. Поръчайте обемни букви сега.

Монтиране на леки и стилни букви от стиропор, фибран или коматекс

Когато се търси конкретен цвят на марка и е целта е да се брандира нов обект, който продължава маркетинговата стратегия на веригата, тогава можем да ви предложим букви от стиропор  или фибран с 2 или 5 сантиметра височина, които да са боядисани със защитна силиконова боя. Този защитен слой допълнително укрепва иначе топлоизолационния материал, използван много и в строителството. Когато буквите са направени от различни видове разпененео PVC като коматекса, тогава се използват различен тип бои или слой ламинат. Разликата в основата има значение и за довършителните работи по проекта.

Изберете бюджетно решение и високо ниво на впечатление с несветещи букви от ПВЦ пластмаса от рекламна агенция Премиум

В съвременен офис, казино или каса добре изглеждат рекламни надписи, които са направени от ПВЦ. Техните страни са тънки, но обемни. Лицата им могат да бъдат фолирани с изрязани на плотер машина детайли в избрани цветове. Елегантния Urban стил се прави най-вече в бизнес паркове, съд, прокуратура и търговски представителства. Комбинацията със стъклени табели за врати е отлично, доказано съчетание за естетика и модернизъм. Повече информация за стъклените табелки можете да намерите в нашата страница в сайта на рекламна агенция Премиум – София.

Поръчайте стъклена фантазия с надписи от плексиглас за вашия офис. Работим и с опал.

Рекламни послания изписани с този вид материал – плоскости от плексиглас, са подходящи най-вече за интериор. Препоръчваме ги за вътрешна употреба понеже при нагряване от слънчева светлина, вода или сняг при външен монтаж е възможно материала да поддаде и да се получат нежелание огъвания, разтягания и кривини. Когато е в интериор, залепените с монтажно лепило думи или лога ще красят офиса ви дълги години наред. Монтирането без пробиване е предпочитан метод от корпорациите наели офис, защото се запазва целостта на стената и не се дубчи в основата. Може да се направи и залепяне с монтажна лента, която се използва при по-малки рекламни продукти. Купете сега несветещи букви. Не спирайте да бъдете актуални в бизнеса. Поръчайте и вие несветещи букви от фибран, неръждавейка или коматекс на телефон 0878581570. Ако сте си харесали нещо но не знаете точно как може да се реализира и кой вариант е с по-изгодна цена изпратете запитване на оферта на мейлите посочени в страница Контакти на рекламна агенция Премиум.