Надписи от фолио и брандиране на витрини в София и страната

Надписи от фолио се поръчват обикновено за витрини на магазини, фризьорски студиа, салони за красота и др. Това е изключително ефективна реклама по време на промоции на определение стоки или услуги. Добра работа върши и ако не искате да инвестирате много във външно брандиране. Надписите се изрязват от цветно фолио, което е самозалепващо, и се монтират лесно върху всякакви гладки повърхности, особено на стъкло. Рекламна агенция Premium разполага с богата гама от едноцветни медии и може да си изберете от нашия каталог – цветна карта когато ви посетим на място за взимане на точните размери. Към всяка поръчка агенцията предлага визуализация по снимка на заявените продукти. При няколко поръчани артикула можем да ви предложим цена с отстъпка. Поръчайте сега от най-добрата фирма за изработка на реклами в София.

Какво е важно да посочите в поръчката на надписи от фолио?

Какво сигурно вече сте се досетили надписите се състоят от думи, а думите за да се изпишат се използва някакъв шрифт. Има различни видове шрифтове с които работим при облепяне на витрини и можем да ви предложим, но ако вече имате избран ще е най-добре, защото можем да стартираме поръчката веднага и няма да се бавите. За да се изрежат определени символи на режещ плотер е необходимо да се направи векторно изображение в криви. Ако не знаете как точно става това, което вероятно не ви работа, няма проблем. Необходимо е само да ни кажете името на шрифта или да ни го изпратите в наличния формат, с който разполагате. Останалото е наша грижа. След като направим проект с надписи от фолио ще ви изпратим превю за преглед и коментар. При направено писмено потвърждение от ваша страна – пристъпваме към физическата реализация на заданието. Premium – когато ви трябва фолиране.

Колко време отнема да се направят надписи от фолио за витрина?

Обикновено самата изработка, на надписи от фолио с плотера, отнема около няколко минути. Такъв вид поръчки са едни от най-бързите особено когато клиента ни даде пълни указания какво иска – избрал си е цвят, височина на надписа, има шрифт, и иска само да ги изрежем и залепим на конкретно място. Това е. След като ги направим и са готови за фолиране ние ще ви информираме, по подходящ начин, за възможния ден за монтаж. Ако по някаква причина тогава не ви е удобно, заедно ще фиксираме датата на залепяне на рекламите.

Колко струват надписите от фолио?

За да ви направим калкулация на цената и разбивка според желаните услуги е важно да уточните точните размери, адреса за монтиране, височината от земята и допълнителни подробности, с които искате да се съобразим и изработката на надписите. Официалния начин да поръчате е по имейл, но по телефона можете да ни разкажете накратко за какво точно става на въпрос. В общи линии това е начина, по който се работи и при поръчка на други изделия от агенция Премиум. Поръчайте надписи от фолио, освежете витрината си сега.

Слагаме ли надписи от фолио върху автомобили?

Често се случва наши клиенти, на които сме брандирали магазина да ни питат дали слагаме надписи от фолио и върху автомобили, защото искат да разширят бизнеса и да ги забелязват на пътя докато шофират. И отговорът е – „Да, залепяме реклами по коли.“ Разликата е само във вида фолио, ако клиента пожелае това. За транспортна реклама се използва и се препоръчва основно каст фолио, което има до 30% еластичност и поема извивките на ламарините. Разбира се можем да сложим и обикновено ако цената е водеща при покупката. Има различни решения само ни кажете с какво да се съобразим и какво водещото, какъв е приоритета – ниска цена или високо качество. Premium – фолираме всичко подхощо. Поръчайте качествена и евтина реклама с фолио сега.