Как да изберем места за монтаж на табели?

Ако сте се заели с рекламната страна на въпроса с вашия бизнес, то сте на правилното място. Рекламна агенция Премиум предлага изработването и монтирането на различни указателни табели, както за цялостно брандиране на сгради, така и частично оформление на врати на кабинети. Можете да изберете снап рамки за всички врати на кабинетите в даденото учреждение, както и метални табели, включително с гравюрите на имената или звената. Сред популярните напоследък табели са стъклените бордове с подсветка или иноксовите видове с прорязани или вдълбани надписи. Освен това можете да изберете, както с фиксирани, така и табелки със сменяеми надписи. Указателните табели, са удобни, както за ориентир за отделните кабинети в дадена сграда, но и за посочване на пътя за достигане до търсения кабинет или обект. Как да изберем места за монтаж на табели?

Стратегически места за монтаж на табели в центъра

Ако офисът ви или вашия търговски обект се намира в не особено оживено място или се открива трудно, то за монтаж на табели, указващи вярната посока, се препоръчва да се започне от местата, които са по-населени – големи улици, до познати учреждения и др. Можете да изберете табели с обикновен или със светещ надпис, които да бъдат закрепени към стойка, монтирана в тревна площ, която привлича вниманието и спомага заинтересованите да не губят следата. Използвайки сходни надписи с идентичен дизайн, по отношение на надписа, наред с вашето лого, можете да променяте размера на табелите, но е добре цветовете и общия фон да останат същите. Така, веднъж тръгнали по следите на вашия обект, клиентите ще са наясно какво да очакват и ще търсят нещо подобно, което да ги упътва все по-напред. Реклами в центъра от рекламна агенция Премиум.

Монтаж на табели върху стълбове, гаражи и паркинги

Местата за монтаж на табели могат още да бъдат паркинги, гаражи, стълбове и др. според вашата преценка, като единственото условие за да изпълнят своята функция е да бъдат достатъчно забележими. Това се постига, както с избор на подходящо място, откъдето минават много хора, така и с добре подбрани контрастни цветове, а при наличие на светещи букви или символи, това значително увеличава шансовете да бъдат видяни. За въпроси и идеи не се колебайте да се свържете с екипа на 100marki.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.