Монтаж на реклами в София от фирма Премиум Реклама

Монтаж на реклами се прави с много опит и точните инструменти и похвати. Това е процес, който обхваща както лични така и професионални умения. Тази работа не е за всеки и ние силно препоръчваме на нашите приятели да правят това, от което разбират най-добре. Разделението на труда и типизираните дейности са ключа към успеха. Монтажът на табели, букви и фолиа е нашето кредо като фирма за реклама в София. Много клиенти си мислят, че знаят как става, опитват се и после ни викат да оправим нещата. Енциклопедичните знания бяха на мода през средновековието. Това като всяка друга дейност и услуги си има майсторлък и знанията идват с опита. Ние правим това всеки ден и знаем как най-ефективно да стане едно или друго нещо. Как се пробива с дрелка или къде се прави най-стабилно окачване са неща, които са пипкави и ако не се направят като трябва може да стане опасно. Монтажът на реклами е физическа дейност, която заема челни позиции при поръчката за брандиране на търговски обект. Именно затова нашите монтажисти са високо квалифицирани и внимателно подбрани. Как ще изглежда вашия магазин, офис или бензиностанция зависи от това колко качествено е направена рекламата. Поръчайте брандиране с фолио или винил сега.

Монтажът не е майтап работа и крие своите рискове

За да се свали остаряла, вече съществуваща рекламна конструкция и да се подмени с нова, нашите работници и служители в някои случаи са подложени на изпитание. Защо е така ли? Когато се сваля например светеща кутия ЛЕД осветление с размери 3 метра ширина и 1.20 м. височина тя въздейства със своята тежест и обем на нашите монтажисти. Трябва много да се внимава за здравето на всеки едни член на екипа. Как ще се хване, от къде ще започне демонтажа, взети ли са точните инструменти при височината работа определят успеха на операцията. Най-важното при монтажа – първото нещо, което трябва де се направи, преди започване на каквото и да било, е да се обезопаси мястото и да се затвори за преминаващи хора. Монтирането на външна реклама изисква много опит и сръчност при работа. Понякога слагаме рекламни конструкции на големи височини с помощта на кранове и вишки. Когато става въпрос за голяма светеща кутия, задължително екипа е от няколко човека. Работим на групи при цялостно брандиране на търговски обекти. Срокът е от първостепенно значение за качественото обслужване.

Безопасно монтиране и демонтиране на реклами от професионални монтажисти

Приоритет за нас като рекламна агенция е да бъдат взети всички мерки за безопасност на работното място (работната площадка) при монтаж на реклами. При работната група винаги има човек (контрольор), който контролира и коригира действията на монтажният екип и следи за външни лица. Брандирането на място изисква употребата на малки ръчни инструменти и машини, и големи железа като тръби на сглобяемо скеле. Именно за това нещо може да хвръкне или да се отчупи парче от фасадата. Възможно е да падне инструмент от скелето. Трябва да се внимава както за здравето на работещите и минувачите, така и за материалните активи. Отцепването на района при брандиране е изискване и необходимост. Осигуряването на терен за позициониране е от ключово значение. Безаварийните дейности се правят когато се спазва протокола и възприетите правила. Познаването на материалите, техните качества и особености гарантира правилното им монтиране. Професионални монтажи се правят от хора с опит и умения. Правилните инструменти и препарати при монтаж на реклами са ключови за успеха. До момента говорихме за по-грубата част от монтажа – чукане, тракане, вдигане на прах, но има и такава която е химична. Става въпрос за употребата на препарати. При фолирането на прозорци, като пример, се използват допълнително различни химични съединения. Те служат за равномерно полагане на медията, изкарване на въздуха, който е останал между стъклото и фолиото и почистване след залепянето. Това е по-лесната част, а когато става дума за демонтаж на фолио, тогава вече се намесва тежката артилерия от химия. В практиката сме срещали гланцово фолио, залепено върху ленти от пясъкоструюни фолиа и ние трябва да махнем горния нов слой така, че да се запази матовото облепяне. Как ще стане това? Ами има си начини, но за това си трябва опит. Какво ще се подбере като химия, в каква последователност ще се приложат продуктите и с какви ключове ще се третира. Това е въпрос, с който се занимава професионална фирма за реклама Премиум. Монтажът на цветно фолио за стъкла също е доста пипкава работа и ако не се подходи с необходимото отношение е възможно да бъде необходим нов материал. Поставянето на обемни букви и табели върху стени си е чиста механика. За да се направи слагане на външна реклама трябва да знаем предварително къде ще монтираме. Работим както с ръчни инструменти така и с тежки кранове и бетоновози. Човешката сила е фактор номер едно мащабните проекти. Рекламна агенция Премиум предлага про монтаж на отлична цена.

Монтаж на реклами и какви допълнителни дейности има в процеса на работа

Като се сваля фолио от витрина задължително остава слой с лепила, които трябва да се махнат. Ако самозалепващите фолиа са били залепени директно върху стъклото ще подходим по един начин, но ако са покрили друга основа с поливинилхлорид, тогава нещата са различни. При външния монтаж, когато се прави над 3 метра и се изисква повече от двама човека да се намесят, се сглобява метално скеле от алуминий. Избират се точните инструменти. По този начин може да се оперира на височина и да се намали времето за фиксиране на поръчаната рекламна конструкция. Това са нашите разбирания за качествена работа при монтаж на реклами и много държим на това. Професионална агенция за външна реклама Премиум предлага на своите клиенти бърз и качествен монтаж и демонтаж на всички видове външни и вътрешни реклами в град София. До момента коментирахме редица ситуации, при които става въпрос за демонтиране, предпазни мерки, ограждане и използване на лека и тежка химия. Много е важна подготовката за нормалното протичане на една поръчка. Допълнителните дейности по една поръчка определят нейното качество. Подготовката за слагане на реклами е от изключително значение при рекламиране. Стъклата трябва да са идеално почистени преди да се залепи фолио. Прави се предварително разпробиване на стената или фасадата за брандиране. При всеки монтаж е необходимо да се направи обезопасяване на мястото.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.