Метални билбордове за реклами по пътната мрежа в страната

Агенция за производство на реклами Premium изработва, поддържа и монтира метални билбордове на територията на град София. Работим и по проекти в страната с предварителна уговорка и уточнение срокове. Фирмата предлага също ремонт и възстановяване на вече съществуващи рекламни съоръжения – добавяне на ламаринени облицовъчни плоскости, фиксиране на развинтени болтове и крепежи, подмяна на конструктивни и носещи части и още. Агенцията доставя и закача на място билбордна реклама с винили при широкоформатен печат на изображенията. Ние се грижим за своевременното информиране на клиентите за изтичащи срокове, актуални промоции на продукти и текущи кампании с намаление. Премиум – когато качеството и здравината при билборд има значение. Изпратете запитване за оферта на билбордове сега.

Какви размери метални билбордове предлагаме?

Рекламна агенция Premium България предлага на своите клиенти метални билбордове по европейски стандарти за мащаб. Едни от най-широко разпространените конструкции в този сегмент са тези с размери 4 х 3 метра на рекламната площ. Използват се предимно в градски условия и са отлично решение за инвестиция и отдаване под наем. Това са двулицеви съоръжения, които се градят върху бетонен фундамент. Закрепянето в основата на кръглата, конусовидна тръба на части, се извършва с помощта на анкери, групирани в анкерна група. Много е важно циментената отливка да съвпада с проектираните крепежни отвори и да е съобразена с тежестта на билборда. Други размири, по които работим са 8 х 4 метра и 12 х 4 м. Това са крайпътните реклами от типа мегаборд, пиза и тристранни. Поръчайте и вие.

Какво значение има големината при различните метални бордове?

Като фирма, която се занимава от години с билборд реклама, агенция Premium ви уверява, че големината има значение при инвестирането и използването на метални билбордове. Чисто практически, логиката е, че колкото по-голямо е едно рекламно съоръжение, толкова по-отдалеч се вижда, ако има перспектива и разстояние. На магистрала е най-добре да се възползвате от качествата и спецификациите на мегабордовете. В града най-предпочитани са малките разми от по 12 кв.м. рекламна площ. Това е така заради гъстотата на заобикалящите сгради и наситеността от търговски обекти, пътни знаци, паметници и т.н. Обикновено фирмите залагащи на приходи от такива инструменти предпочитат бройката. Работим и по индивидуални проекти и предпочитания на клиента.

Има ли всеки подходящите машини за монтиране на железни билбордове?

Когато се прави монтаж на метални билбордове от първостепенно значение е безопасността, която засяга на първо време работници, а в последствие и случайните минувачи – потенциални купувачи на стоки и услуги. Това до голяма степен се гарантира от опита натрупан през годините и подходящата техника – кранове, багери, камиони, бусове и ръчни инструменти. Става въпрос за тонове желязо и правилното му укрепване е въпрос на безкомпромисно спазване на правилата за монтиране по план. Агенция за реклами Premium работи и като подизпълнител или в съдружие с дизайнерски студиа, строителни фирми, организации и други. Изпратете вашето запитване сега на посочените в сайта имейли. Ние сме на ваше разположение.