Меню за бар и динар blue bay

Меню за кафе
Меню за кафе

Рекламна агенция Премиум Реклама изработва менюта по индивидуален дизайн и изисквания на клиента. Днес приключихме и предадохме поръчка на меню за бар и динар  по предварително уточнени критерии. Клиентите ни пожелаха еднолистово, двулицево меню от 2 страници с предлаганите от тях стоки в техния бар. В каталога бяха включени различен вид консумативи, сред които алкохолни и безалкохолни напитки, ядки и основни ястия. Изпратете своето запитване за изработка на продуктов каталог на е-мейл адрес office@premiumreklama.com или се обадете на телефон 0878581570. Нашите представители от търговския отдел ще ви консултират за най-подходящия вариант за вашето заведени или търговска верига.

Дизайн на меню за бар и динар

Продукти в кафене
Продукти в кафене

Основните цветове на заведението на нашия клиент са в синята гама. Съобразно тази особеност той пожела дизайна да е с основен син цвят и допълващи бял и черен.

Меню за блу бей
Меню за блу бей

Екипът ни дизайнери подготви работни варианти. Обсъдихме детайлите относно шрифт в бланките, цени на отделните продукти. Също така коментирахме места с място за допълване на нови неща от асортимента и други съпътстващи поръчката елементи. Предвид името и внушението, което носи барът, ние направихме менюто за бара с овални форми и линии, асоцииращи морски пейзаж е екзотично настроение. Целта е да се създаде усещане за комфорт на посетителите и асоцииране с интериорната атмосфера.

Цени за изработка на менюта за кафе

Двустрани менюта
Двустрани менюта

Стойността за направата на фирмен каталог е строго специфична и зависи от редица фактори. Един от основните критерии е сложността на самото изделие, както и тиражът в който се отпечатва. При поръчка на голям обем продукция, цената за бройка е значително по-малка в сравнение с малки брой тиражи. В икономиката това е позната като – „Икономия от мащаба“. Тук това понятие намира на 100% своето приложение и влиза в сила при всеки един проект за печат.

Въпроси

Меню за бар и динар
Меню за бар и динар

За повече информация и въпроси моля, посетете нашата страница от главното меню Контакти или ни се обадете на GSM: 0878581570 Ние ще ви осигурим премиум съдействие при избора на вашите нови реклами за интериора или екстериора на вашия търговски обект.

Кафе и бар каталог
Кафе и бар каталог

Галерия