Машини за производство на реклами и рекламни материали

Качествената и здрава реклама става с добър машинен парк. Точно затова ние работим с висок клас машини за производство на рекламни изделия за външна реклама и интериорно брандиране. Сред най-често използваната техника са режещи плотери, преси за огъване на ламарина, ламинатори за фолиа, професионални широкоформатни принтери, кантал за рязане по контур от векторна графика, разглобяемо скеле и още. За да се случат нещата са необходими подходящите инструменти. Оперирането с подходящата квалификация е от първостепенно значение, затова сме подбрали екип от хора с опит и знания при изработка на реклами. Изработваме продукция с точност до милиметъра в желани форми и размери. Доверете се на опита. Поръчайте брандиране от рекламна агенция Premium сега.

Защо един от най-важните инструменти е професионалната преса за огъване на метали и защо тя заема водещо място сред нашите машини за производство?

Една от водещите машини за производство се нарича преса. Този инструмент има сила на натиск от няколко тона и може да реже, формова и оформя. Има различни видове в зависимост от потребяваните материали и големини. Някои се използват само за метали, докато други намират приложение при работа с стъклена вата, ПВЦ и други. Пресите са изключително полезни и се използват за направата на бордове, наричани още – страни, на обемни букви от алуминий и лице от плексиглас. С натиск от преса се режат също и детайли от опал , желязо , инокс и т.н. Самата техника на употреба има своите тънкости в занаята, но затова можете да разчитате на нас. Рекламна агенция Премиум е вашия премиум партньор в презентирането на бизнеса.

За какво се използва плотер и как се вписва този уред сред други машини за производство?

Плотер се използва най-вече при изрязването на различни букви , надписи и лога от фолиа , фибран , неръждавейка , стиропор , опал и още. Характерно за този вид машини за производство е, че работят само по контур от предварително подготвен проект от векторна графика. Разпознава фалове с разширение .cdr, .eps, .ai и други. Ширината на подаваната медия често е до 100 сантимента, но може да бъде и по-голяма. Оставете изработката на реклами на професионалистите докато вие се грижите за останалите си ангажименти.

Защо широкоформатен принтер е част от нашите машини за производство?

Широкоформатния принтер, с който работим може да печата висококачествени, реалистични изображения с наситени цветове от 720 до 1440 dpi резолюция на печата. Устройството работи с подходящи за външна употреба екосолвентни мастила, без замазване, за пълно пресъздаване на цветовете и усещане за реалистичност във визията. Широкоформатните машини за производство се използват най-вече при печатане на рекламни табели, перфо фолио, тотеми за бензиностанции и интериорни проекти. Premium – когато имате нужда от комплексно рекламно обслужване.

Какви машини за изработка на реклами са ламинаторите и за какво служат?

Предназначението на всички ламинатори и да защитят напечатана медия и определена гладка повърхност за по-дълъг период от време. Слой ламинат се поставя при направени светещи кутии, двулицеви светещи конструкции, фолиране на витрини с перфорирани фолиа и още. Има основно два вида такива машини за производство – за термично обработване и за студено ламиниране. Валовете са с ширина 160 см. и с тяхна помощ се поставя желания UV защитен слой върху обработваната основа. Това е в най-общ вид процеса, с който ви гарантираме висок стандарт на готовата продукция, излязла от цеховете на агенцията.

Какви други машини за производство се използват при монтажа – скеле и работен плот?

Рекламна агенция Premium работи на място, при адрес на клиента, със сглобяемо скеле, стълби и носещи конструкции при различни височини. За нас височинните монтажи на реклами по покриви, фасади и тавани са ежедневие, затова можете да разчитате на екипа ни от монтажисти при нужда. Работим и като подизпълнител към студиа за дизайн. В арсенала ни машини за производство е включен разбира се и работен плот. Доверете се на опита и професионализма на водещата фирма за реклама в София – рекламна агенция Premium.