Машини за изработка на реклами , с които се реализират продуктите на агенция Преиум с база София

Фирма за брандиране Премиум предлага на своите клиенти изработка на реклами с модерно оборудване на професионално ниво с машини за изработка на реклами . Ние имаме пълен набор от инструменти за изработка или казано по друг начин – пълна кошница от опции за реализирането на всеки проект при поръчка. Новите технологии за отпечатване и разкрой на материи и материали , по съвременни стандарти , дават почти необятни възможности за производство на каквото пожелаете , в частност погледнато към висококачествени рекламни продукти и услуги от последно поколение генерации . Машините , които най-често в влизат в употреба при нашите заявки са както следва , но това не изчерпва техния списък .

Плотер за рязане на плоскости и разкрой на фолио по размер е сред използваните машини за изработка на реклами

Почти ежедневно, или на 100% в проектите ни като рекламна фирма , приложение сред най-популярните машини за изработка на реклами , намира като неизменна част от арсенала намира – плотер за рязане и разкрой на фолио .  Всичко се реже по векторен файл на Corel Draw ( Коръл Дррол ) или Illustrator ( Адоуб Илюстратор ) най-често или в разновидността на файловия формат на Inkscape: Draw Freely ( често използван при Linux системите на наши клиенти ) . На плотера , оборудван с про резци , се изрязват рекламни материали – стикери от фолия и информационни надписи от фолио по индивидуална поръчка , размер и шрифт . Също така на тази машина се правят – чертаят шаблони за монтаж на обемни букви и лога , по които в последствие се следва схемата при монтажа . Обикновено плотер машините , но не е задължително , разполагат с два серво мотора с електрическо захранване ( ел. двигатели ) , които задвижват режещата глава на устройството и ролката .

Когато плотера се използва за разкрой на фолио, машината прорязва само горния слой на материята, която е съставена от няколко пласта – всеки със своята приложимост, а хартиения носител в основата и долната част, остава цял и държи в съвкупност елементите – букви и фигури, в съответната им подредба .

Плотер за рязане машината , или казано по друг начин – технологията в цялост с начина на употреба , е подходяща за нуждите на бизнеса от бърза реклама на отлично ниска цена, в съотношение оферта – качество .

Професионален принтер за широкоформатен печат – дигитален и офсетов с машини за изработка на реклами

Най-често в рекламния сектор приложение намират машини за изработка на реклами като принтер за печат на фолио и винил, брошури , менюта, каталози и още. Колкото по-качествена е една техника – толкова по-добри резултати можете да очаквате при поръчка на реклами материали за брандиране от агенция Премиум. Работим с малки и големи тиражи . Забелязва се , през последните години , тенденция в ръста на търсенето от бизнеса за печатна реклама, като флаери например, като по време на извънредни събития като кампании и избори заявките за изработка на реклами достигат до няколко хиляди квадратни метра ( м2 ) потребление на ден – изработка. Съвременните печатни машини за рекламни материали от хартия са значително подобрени от някогашните широко форматни принтери, което им позволява работа на бърза скорост върху всякакви повърхности, като за предпочитане са тези с добра усвояймост на боите – мастилата. При винилите новите технологии едни от последните модели могат да отпечатват скоростно на бързи обороти качествено, без влошаване на качеството, което е условие за по – големи тиражи и обеми на по – ниски цени на печатните материали за реклама по време на кампании или други поводи .

Защитен ламинатор за фолио при довършителните операции с машини за изработка на реклами

Тези машини за изработка на реклами – ламинатор за фолио , се използват за полагане на защитни УВ ламинати UV върху плоскости и фолио . Съвременните ламинати с УВ филтри UV предпазват и защитават винилите и фолиата от студ , сняг , слънце  и нагряване – затопляне до нива предвидени в температурни диапазони – граници , от производителите на суровините .  Рекламна агенция Премиум Реклама разполага с достъп до машини за топло ламиниране студено и рекламообработващи технологии за поставяне на обширни площи квадратура ламинат за външно ползване при брандиране на обект . Цена се изготвя на базата на предварително уточнено количество – квадратура и съответно колкото по – голям е обемът , толкова по – добри цени можем да ви дадем . Работим и като подизпълнител на други агенции и фирми в София и страната . Изберете услугите на дизайн студио за графичен дизайн и изработка Premium .

Апликация на фолио с работен плот Rolsroller е част от машинния парк при направа на рекламни материали

Ако сте влизали в цех за изработка на външна реклама и сте забелязали големи маси – това не са площадки за разцъкване на еар хокей , а работни плотове за фолиране и апликиране на плоскости – табели , стъкла , паравани и прочие . Работен плот на практика е производствена маса с ориентировъчни размери 2 х 4 метра с гумирана повърхност ( за да не се тушкат – пързалят плочите ).  Върху масата се прави , и това е главното предназначение , фолиране на големи площи с техника на сухо полагане най – вече . Вниманието е концентрирано да няма образуване на въздушни мехури , защото това не е част от програмата и не би се харесало на клиентите .  Плота , като машина за изработка на реклама , има – е оборудван , с два гумени вала , които служат за притискане на фолиото със сила към основата . Разбира се върху всеки Rolsroller – Ролсролер ( каквато е марката ) могат да се извършват и правят редица други операции – процедури , като например: сглобяване на реклами или разкрой и рязане на елементи. Това в най – общи линии представлява и служи за Ролстолера в рекламния сектор .

ЦеЕнЦе рутер – CNC Router машина , известна още и като фреза

Тежката артилерия в рекламния бизнес несъмнено са светещите кутии , билбордовете и рекламните конструкции облечени в плоскости . Тези структури преминават през редица етапи преди да достигнат крайния си вид . Така например се прави с CNC Router ( ЦеЕнЦе рутер ) машина за координатно рязане и разкрой обработка на ПВЦ ( PVC ) плексиглас и обширна група или гама набор на различни типове плоскости и композитни панели като бонд . Основното предназначение на рутера е да се направят с него изрязване на букви и лога от плексиглас , коматекс – известен още като „ разпенено ПВЦ “ и етал бонд , дибонд , албонд и прочие . Разбира се логично , машините от този тип работят със съответния софтуер , който гарантира отрязване на детайли и компоненти в висока прецизност точност , като максималното възможно отклонение при рутера , с който се правят нашите проекти е до максималните 0,05 от милиметъра . Така в реалност на практика могат да се сътворяват реклами с изпъкнали букви с перфектна сглобка на качеството на готовата продукция за брандиране на търговските обекти в София и страната . Различните рутери имат различен обхват на рязане и прорязване , като едни от размерите , до които може да се реже на работния плот на рутерното устройство е листови материали с размери 250 х 320 сантиметра наведнъж . Рутери от този тип , който коментираме в момента , могат да разполагат с вакуумен плот , който служи за застопоряване и притискане на детайлите по време на рязане и не дава възможност за бракуване или счупване на композицията поради разместване в процеса на работа . При изготвяне на оферта се взима под внимание количество линеен метър и съответно единична подготовка на машината за пускане в експлоатация .

Машина за лазерно рязане – Laser cutter е друг фактор при правене на реклами

Лазерът намира широко приложение при рязане и гравиране на детайли от плоскости . Употребява се често при изработка на надписи с различни специфични шрифтови и дори понякога включени в тях символи , фирмени лога – знаци и разбира се не на последно място – отделни букви . Тази машина за лазерно рязане и гравиране на детайли , при повечето от съвременните технологии от световни марки , гарантира висока точност и добре оформени ръбове на рекламните продукти без да се налага допълнителна обработка и третиране на обработваната основа . Устройствата от този тип – лазер гравираща машина , ползват като основни суровини , образно казано , материи като неръждавейка – инокс , алуминева ламарина – в това число и панели от бонд , плексиглас и др. Технологията за лазерно изрязване на рекламни елементи има голямо приложение и е сред водещите начини за направа на реклами за интериорен дизайн и декорация на вътрешни пространства с фирмена украса с цел продажба и търговия към корпоративни и крайни клиенти . Цената за лазерно рязане се определя на базата на количество линеен метър в проекта и отделно – на всяко влизане на лъча в материала . Машини за изработка на реклами от високия клас към всеки бранд .