Машини за изработка на реклами , с които се реализират продуктите на агенция Преиум с база София

Фирма за брандиране Премиум предлага на своите клиенти изработка на реклами с модерно оборудване на професионално ниво с машини за изработка на реклами . Ние имаме пълен набор от инструменти за изработка или казано по друг начин – пълна кошница от опции за реализирането на всеки проект при поръчка. Новите технологии за отпечатване и разкрой на материи и материали , по съвременни стандарти , дават почти необятни възможности за производство на каквото пожелаете , в частност погледнато към висококачествени рекламни продукти и услуги от последно поколение генерации . Машините , които най-често в влизат в употреба при нашите заявки са както следва , но това не изчерпва техния списък .

Плотер за рязане на плоскости и разкрой на фолио по размер е сред използваните машини за изработка на реклами

Почти ежедневно, или на 100% в проектите ни като рекламна фирма , приложение сред най-популярните машини за изработка на реклами , намира като неизменна част от арсенала намира – плотер за рязане и разкрой на фолио .  Всичко се реже по векторен файл на Corel Draw ( Коръл Дррол ) или Illustrator ( Адоуб Илюстратор ) най-често или в разновидността на файловия формат на Inkscape: Draw Freely ( често използван при Linux системите на наши клиенти ) . На плотера , оборудван с про резци , се изрязват рекламни материали – стикери от фолия и информационни надписи от фолио по индивидуална поръчка , размер и шрифт . Също така на тази машина се правят – чертаят шаблони за монтаж на обемни букви и лога , по които в последствие се следва схемата при монтажа . Обикновено плотер машините , но не е задължително , разполагат с два серво мотора с електрическо захранване ( ел. двигатели ) , които задвижват режещата глава на устройството и ролката .

Когато плотера се използва за разкрой на фолио , машината прорязва само горния слой на материята , която е съставена от няколко пласта – всеки със своята приложимост , а хартиения носител в основата и долната част , остава цял и държи в съвкупност елементите – букви и фигури , в съответната им подредба .

Плотер за рязане машината , или казано по друг начин – технологията в цялост с начина на употреба , е подходяща за нуждите на бизнеса от бърза реклама на отлично ниска цена , в съотношение оферта – качество .

Професионален принтер за широкоформатен печат – дигитален и офсетов с машини за изработка на реклами

Най-често в рекламния сектор приложение намират машини за изработка на реклами като принтер за печат на фолио и винил , брошури , менюта , каталози и още . Колкото по-качествена е една техника – толкова по-добри резултати можете да очаквате при поръчка на реклами материали за брандиране от агенция Премиум . Работим с малки и големи тиражи . Забелязва се , през последните години , тенденция в ръста на търсенето от бизнеса за печатна реклама , като флаери например , като по време на извънредни събития като кампании и избори заявките за изработка на реклами достигат до няколко хиляди квадратни метра ( м2 ) потребление на ден – изработка . Съвременните печатни машини за рекламни материали от хартия са значително подобрени от някогашните широко форматни принтери , което им позволява работа на бърза скорост върху всякакви повърхности , като за предпочитане са тези с добра усвояймост на боите – мастилата . При винилите новите технологии едни от последните модели могат да отпечатват скоростно на бързи обороти качествено , без влошаване на качеството , което е условие за по – големи тиражи и обеми на по – ниски цени на печатните материали за реклама по време на кампании или други поводи .

Защитен ламинатор за фолио при довършителните операции с машини за изработка на реклами

Тези машини за изработка на реклами – ламинатор за фолио , се използват за полагане на защитни УВ ламинати UV върху плоскости и фолио . Съвременните ламинати с УВ филтри UV предпазват и защитават винилите и фолиата от студ , сняг , слънце  и нагряване – затопляне до нива предвидени в температурни диапазони – граници , от производителите на суровините .  Рекламна агенция Премиум Реклама разполага с достъп до машини за топло ламиниране студено и рекламообработващи технологии за поставяне на обширни площи квадратура ламинат за външно ползване при брандиране на обект . Цена се изготвя на базата на предварително уточнено количество – квадратура и съответно колкото по – голям е обемът , толкова по – добри цени можем да ви дадем . Работим и като подизпълнител на други агенции и фирми в София и страната . Изберете услугите на дизайн студио за графичен дизайн и изработка Premium .

Апликация на фолио с работен плот Rolsroller е част от машинния парк при направа на рекламни материали

Ако сте влизали в цех за изработка на външна реклама и сте забелязали големи маси – това не са площадки за разцъкване на еар хокей , а работни плотове за фолиране и апликиране на плоскости – табели , стъкла , паравани и прочие . Работен плот на практика е производствена маса с ориентировъчни размери 2 х 4 метра с гумирана повърхност ( за да не се тушкат – пързалят плочите ).  Върху масата се прави , и това е главното предназначение , фолиране на големи площи с техника на сухо полагане най – вече . Вниманието е концентрирано да няма образуване на въздушни мехури , защото това не е част от програмата и не би се харесало на клиентите .  Плота , като машина за изработка на реклама , има – е оборудван , с два гумени вала , които служат за притискане на фолиото със сила към основата . Разбира се върху всеки Rolsroller – Ролсролер ( каквато е марката ) могат да се извършват и правят редица други операции – процедури , като например: сглобяване на реклами или разкрой и рязане на елементи. Това в най – общи линии представлява и служи за Ролстолера в рекламния сектор .

ЦеЕнЦе рутер – CNC Router машина , известна още и като фреза

Тежката артилерия в рекламния бизнес несъмнено са светещите кутии , билбордовете и рекламните конструкции облечени в плоскости . Тези структури преминават през редица етапи преди да достигнат крайния си вид . Така например се прави с CNC Router ( ЦеЕнЦе рутер ) машина за координатно рязане и разкрой обработка на ПВЦ ( PVC ) плексиглас и обширна група или гама набор на различни типове плоскости и композитни панели като бонд . Основното предназначение на рутера е да се направят с него изрязване на букви и лога от плексиглас , коматекс – известен още като „ разпенено ПВЦ “ и етал бонд , дибонд , албонд и прочие . Разбира се логично , машините от този тип работят със съответния софтуер , който гарантира отрязване на детайли и компоненти в висока прецизност точност , като максималното възможно отклонение при рутера , с който се правят нашите проекти е до максималните 0,05 от милиметъра . Така в реалност на практика могат да се сътворяват реклами с изпъкнали букви с перфектна сглобка на качеството на готовата продукция за брандиране на търговските обекти в София и страната . Различните рутери имат различен обхват на рязане и прорязване , като едни от размерите , до които може да се реже на работния плот на рутерното устройство е листови материали с размери 250 х 320 сантиметра наведнъж . Рутери от този тип , който коментираме в момента , могат да разполагат с вакуумен плот , който служи за застопоряване и притискане на детайлите по време на рязане и не дава възможност за бракуване или счупване на композицията поради разместване в процеса на работа . При изготвяне на оферта се взима под внимание количество линеен метър и съответно единична подготовка на машината за пускане в експлоатация .

Машина за лазерно рязане – Laser cutter е друг фактор при правене на реклами

Лазерът намира широко приложение при рязане и гравиране на детайли от плоскости . Употребява се често при изработка на надписи с различни специфични шрифтови и дори понякога включени в тях символи , фирмени лога – знаци и разбира се не на последно място – отделни букви . Тази машина за лазерно рязане и гравиране на детайли , при повечето от съвременните технологии от световни марки , гарантира висока точност и добре оформени ръбове на рекламните продукти без да се налага допълнителна обработка и третиране на обработваната основа . Устройствата от този тип – лазер гравираща машина , ползват като основни суровини , образно казано , материи като неръждавейка – инокс , алуминева ламарина – в това число и панели от бонд , плексиглас и др. Технологията за лазерно изрязване на рекламни елементи има голямо приложение и е сред водещите начини за направа на реклами за интериорен дизайн и декорация на вътрешни пространства с фирмена украса с цел продажба и търговия към корпоративни и крайни клиенти . Цената за лазерно рязане се определя на базата на количество линеен метър в проекта и отделно – на всяко влизане на лъча в материала . Машини за изработка на реклами от високия клас към всеки бранд .