Матово фолио на ленти – пясъкоструй наричан фрост

Най-поръчваната интериорна реклама в бизнес сгради и офиси е матово фолио на ленти или цялостно матиране на стъкла и стъклени паравани с пясъкостуй. Матовото фолио, което се слага е най-вече бяло, но може да бъде и златисто, сиво или в друг цвят според изискванията на клиента. Ние ще ви осигурим качествено изпълнение на поръчката за малко време. Матиращата медия се нарича още пясъкоструйна или песъкоструйни самозалепващи фолиа. Листовете имат лепило над защитния слой и се залепят идеално върху гладки повърхности. Могат да се сложат и върху дървени плоскости или някои стени. На пипане продукта е леко грапав като ситна шкурка, но не ви препоръчваме да шлифовате детайли в него.

Защо матово фолио на ленти се прави от рекламни агенции?

Тези продукти са част от интериорното брандиране, защото често се случва клиенти и фирми да поръчат прорязване на лого надписи в лентите на определени места. По този начин фокусът и акцента на компанията е добре забележим, но не е натрапчив и дразнещ. Друг много добър вариант е да се напечата цветно лого с широкоформатен принтер директно върху грапавата повърхност. Получава се много ефектна визия и изтънчен стил на работното място. Поръчайте фолиране на преференциални цени от рекламна агенция Premium – дизайн , изработка и монтаж. Комплексно рекламно обслужване в София на топ ниво.

Евтино ли излиза да се сложи матово фолио на ленти и колко струва?

Дали е евтино или скъпо ще определите вие, а ние ще ви дадем реална цена на матово фолио на ленти. Имайте в предвид, че колкото по-голяма и мащабна е плаща за фолиране, толкова повече ви пада цената на квадрат, което е широко разпространена практика в редица сектори и браншове. Стойността на поръчката се определя от броя ленти, допълнителни елементи, височина за монтиране, дизайна и разбира квадратурата. Всичко допълнително е въпрос на договорка. В икономиката има едно понятие, което гласи – „Икономия от мащаба.“, и тук то намира абсолютното си приложение и влиза в сила. Изпратете запитване за оферта по имейл или директно ни се обадете по телефона посочен в страницата ни контакти от главното меню още сега. Качество без компромис от фирма за реклами Премиум.

Как можете да комбинирате матово фолио на ленти с други фолиа?

Този продукт като цяло е матов и има характер на бекграунд, допълващ фон за уют или за защита и уединение в офиса сред любопитните погледи на околните. Може да се използва и в домашни условия ако е необходимо. Поради тази причина, на своите приложни характеристики, матово фолио на ленти добре се комбинира с цветни гланцови фолио в различни нюанси и тоналности. Изрязаните детайли на плотер изпъкват на преден план и са ясно четими. Препоръчваме тази комбинация в закрити помещения основно, но може да се направи и при външна реклама на търговски обект. За допълнителни въпроси и повече информация моля да се свържете с нас в удобно за вас време на посочените телефони и имейли в сайта на агенцията.