Матиране на стъкла в офиси

Матиране на стъкла или наричано още фолиране на прозорци или матиране на витрини и паравани е отлично решение да направите офиса си по-комфортен за работа и по-стилен за посетителите – гости и клиенти. Облепяне с фрост фолиа е стил, който се използва в съвремието от успелите корпорации и холдинги. Намира място в бизнес сгради и търговски паркове. По този начин се осигурява дискретност с ограничаване на видимостта от двете посоки, спокойствие и концентрация. Цялостно или частично облепяне на гладки повърхности с пясъкоструйна медия (мат фолио) се поръчва също така и за книжарници, учебни центрове и магазини. Рекламна агенция Премиум предлага матиране на прозорци с индивидуален дизайн и плотерно изрязани фигури, ленти, кръгове и надписи от песъкоструйно фолио. Силно впечатление правят прорязани лога.

Фолиране на прозорци с фрост. Грапава повърхност за елегантна визия.

Другото име на матово фолио е фрост или пясъкоструйно. Това се дължи на неговата грапава, гранулеста повърхност, която имитира замръзнало стъкло или залепен ситен пясък (като шкурка). Този вид рекламни продукти са идеални за декорация и в дома. Мат фолио е един от най-широко разпространените и поръчвани реклами продукти за интериорен дизайн. Агенция Премиум предлага на своите клиенти богата цветова гама от матови фолиа за фолиране на витрини и паравани. Най-използвано е белия перлен фрост, но също така се правят и декорации със златен пясъкоструй. Една от най-впечатляващите комбинации за вътрешно брандиране е широкоформатен печат на изображение върху матово фолио. Ефекта е поразителен, а цветовете сияят под директна слънчева светлина. По този начин се постига максимално потребяване на интериорните вертикални плоскости – стъкла, стени, витрини и прозорци.

  • Матираните стъкла повишават комфорта в офиса и работното място
  • Съвременен начин за брандиране и изразяване на фирмена идентичност
  • Възможност за изрязване на ленти и фигури по желание на клиента
  • Монтаж в рамките на едни работен ден и почистване след монтажа
  • Предварителен проект на поръчката и съгласуване на детайлите по визията

Матиране на стъкла с мат фолио пясъкоструйно

Фолиата, които използваме за облепяне имат UV защита и създават мека и приятна атмосферата. Комфорт, който заслужавате. С фолиране вие си осигурявате ярка индивидуалност и обособена, разпознаваема идентичност. Когато наетото помещение от вашата фирма има склад със стъклена среда матирането е точният избор за да ограничите любопитните погледи и да сахраите вашите стоки от избеляване. Ако имате въпроси за интериорна реклама и не знаете дали е по-добре да поръчате матиране с фолио или облепяне с перфо фолиа не се колебайте да се обадите на телефон 0878581570 и да зададете вашите въпроси всеки делничен ден в работно време. Ако ви хруме някаква идея за брандирен през нощта – споделете я с нас като изпратите запитване по имейл и ние ще ви върнем оферта с цени и срокове при първа възможност. Рекламна агенция Премиум има дългогодишен опит във фолирането на големи търговски обети и ще ви предложим най-доброто решение за вашия бизнес. Поръчайте интериорна реклама сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.