Матиране на стъкла с паралелни ленти мат фрост фолио

Матиране на стъкла в интериор или външна реклама в редица от случаите не е цялостно лепене, а се монтира на част от цялата база основа и това е така защото стила естетика и прагматичност вървят ръка под ръка особено когато се брандира рекламира приемна в която се приемат клиенти на фирмата и бизнес колеги. Матирането фолио лепене се прави по схема с която ви информираме като пращаме предварителен проект и колаж визуализация по снимки как ще бъде офиса след брандиране на витрина стъкла или стъклена стена на фирмата. Прието е фолирането за реклама да се работи монтира на независими късове към всяко отделно стъкло за да може да се елиминара отлепяне в следствие от разместване на стъкларските плочи паравани и горещо не ви препоръчваме да се осъществява залепяне на самозалепващи черти ивици ленти от начало до край при офис матиране с интериорни реклами защото по този начин поемате риск с увреждане на инвестицията си. Фирмата прави и отлепяне на старо фолио с препарати за почистване на старо лепило. Попитайте за демонтажни услуги.

Матиране на стъкла е най-идеалното решение за брандиране облепяне на витрини паравани в офиси и се използва от по – успелите търговски дружества на националния пазар и в частност в град София и по – гъсто населените градове в областта. Облепяне на стъкла се прави с матово фолио фрост, което прилича на замръзнало стъкло и има леко драскащ ефект шкурка, който може да се почувства при пипане върху повърхността след като бъде брандирано залепено върху гладката основа за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи реклами се прави на линии ленти линии точки триъгълници, а понякога прибягва се до дизайнерски решения като пример пресъздаване на декориране по шаблон или указания от поръчителя. Примерно може да се изреже пайжина от квадрати или облик с начупени натрошени неправилни асинхрони несъразмерни фигурки на принципа на полигони и оригами.

При основния монтаж при обекта някои партньори ни задават въпроси защо предния път при облепяне лепене беше всичко мокро и използвахте пръскалка с препарати и след това избърсахте с гъби, а текущо не е по този начин и направо лепите върху стъклените стени без да сте навлажнили дори и сантиметър квадратна площ. Частица от мистерията както мислите е парче от фирмения ноу хал как се прави монтаж но все пак искаме да ви споделим, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се направи по много начини с насоченост да се направи най – перфектния резултат който желаете за направената покупка за външна реклама или интериорен дизайн корпоративен. Използваме фолиата елджи 1051 които са със сив отенък – много близко до бели. С вода и подходящ химикал който щади фолиата и създава финна пързалка отдулу на силния лепкав пласт се прави плавно леко движение и за позициониране в една или друга носоченост за да се фиксира на точното позиция чертата лентата правоъгълника или петоъгълника но имате в предви, че този начин се предпочита основно при големи мерки и ясни пропорции на детайлите – парчетата докато при малки детайли точно това не се препоръчва понеже същесвува риск опастност от накъсване или изкривяване на визуалния облик. Важно е също и какъв ракел шпакла – шпатула, ще ползвате за лепене – може да потребите неогъваеми шпакли с подменящи се предни пера панели на известни марки и пластични меки квадратни такива орафол. При облепянето с фолио в редки случаи поръчки проекти когато това е наложащо и няма друг начин се стига до слепване съединяване на парчета орнаменти части със локация на застъпване от размера на сантиметър 2 или още за са се гарантира че при възможно свиване от слънцето няма да се отвори пролука процеп и фрактура между фолиата. Това снаждане захващане повече срещано при перфо фолиата с цветен печат широкоформатен и не толкова при пясъкоструйните медии назававани още фростови заскрежени.

Мат може да бъде и обикновен стикер но това е в изключения защото обикновените материали за облепяне и не провождат лъчи и изглеждат по – семпло, а не прозиращо трансперантно в сравнение с фростът фолио. За да ви изготвим оферта колко струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори прозорци в кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за ребрандиране, защото като рекламна агенция с опит ще ви споменем, че ролата от които се изрязва материалът са с различна ширина и това определя количеството на образуваните фири. Най – оптималния вариант е ако посочения размер за залепяне уцели този на суравината и така цената ще ви се получи на доста изгодна оферта предложение за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контур и затова в този случай единственото приложимо решение е векторната скица а не растерната която се ползва при печат и за мини размери а файлът да е с резолюция от 300 дипиай или поне 92 защото при 72 единици е главно за web. Изберете реклама печат брандинг от доказана корпорация в софийска област.

Рекламна фирма Премиум реклама оферира по проекти за комплексно брандиране матиране офис дизайн и частични инициативи с площи квадратура за облепяне. Малка подсказка която можем да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се печата и ефекта е истински як щом багрите засияят под минаващите слънчеви лъчи снопове и се получава нещо приличащо на стъклопис с мека светлина и нюанси в багрите на фирменото лого. Такава външна реклама винаги впечатлява даже и да не се целите в изочаване на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на адрес. За оферта цена за матиране на стъкла и срок изпратете запитване по имейл. Срокът който можем да ви дадем по принцип е фиксиран или се определя от момента към приемане на покупката – тоест колко сме заети когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от лидерската рекламна къща агенция в София на отлични цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на нов магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама. Последвайте ни във Facebook Обадете се сега.