Матиране на стъкла за офис сграда

Матиране на стъкла за брандиране по поръчка с лепене на фолио

Фолиране със самозалепващи лепенки работи на ленти линии линии точки правоъгълници, а в редки случаи се подхожда и с дизайнерски решения като пример създаване на украсяване по модел или насоки от възложителя. Примерно може да се подрети пайжина от скуеъри или визия с начупени натрошени асинхрони несъразмерни форми на принципа на полигони и оригами. Матиране на стъкла в затворене пространство или външна реклама често не е пълно лепене, а се прави върху част от общата основа база и това е така защото естетика стила и практичност се движат ръка под ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се канята клиенти на бизнеса и търговски колеги.

Матиране на стъкла е най-подходящото решение за рандиране облепяне на витрини паравани в офис и се използва от по – големите фирми на националния пазар и в частност в София град и по – гъсто населените градове в региона. Облепяне на стена се прави с матово фолио фрост, което наподобява изпонено стъкло и има фин грапав ефект шкурка, който може да се осети при докосване на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гладката повърхност за която е предназначено брандиране фолио.

Матирането фолио лепене се извършва по схема с която ви запознаваме като изпращаме предварителен скица и колаж дизайн по снимка как ще бъде отдела след брандиране на витрина прозорци или стъклена стена на фирмата. Традиция е фолирането за реклама да се работи монтира на отделени парчета за всяко отделно стъкло за да може да се избегне отлепяне в следствие от огъване на стъкларските плочи паравани и яко не ви насочваме да се осъществява залепяне на самозалепващи черти ивици ленти от начало до край при офис матиране с интериорни реклами защото по този начин рискувате нараняване на инвестицията си. При самия монтаж при обекта някои партньори ни питат защо предишния път при лепене облепяне беше всичко влажно и използвахте помпа с химикали и после избърсахте с гъби, а сега не е така и директно залепяте върху витрините без да сте навлажнили дори и милиметър квадратна площ. Частица от отговора както се досещате е знание от фирмения ноу хал как се прави монтаж но все пак искаме да ви подшушнем, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се извърши по много варианти с цел да се постигне най – добрия ефект който желаете за направената поръчка за външна реклама или интериорен дизайн фирмен.

За да ви изготвим оферта колко струва определена поръчка за матиране на стени в офис или дори прозорци в кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за брандиране, защото като рекламна агенция с стаж ще ви споменем, че ролата от които се реже материалът са с различна ширина и това определя обемът на образуваната фира. Най – оптималния вариант е ако посочения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви излезе на доста изгодна предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контур и по тази причина в този случай единственото приложимо решение е векторизирана графика а не растерната която се ползва при печат и за мини размери а форматът да е с разделителна способност от 300 дипиай или поне деведесет и два защото при седемдесет и две единици е предимно за web. Рекламна фирма агенция Премиум реклама оферира по поръчки за комплексно брандиране офис матиране дизайн или единични инициативи с квадратура площи за облепяне.

Препоръчваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – много близко до бели. С вода и подходящ препарат който щади фолиата и прави лека пързалка отдулу на здравия лепкав слой се осигурява плавно леко движение и възможности за наместване в една или друга посока за да се фиксира на правилното позиция лентата чертата правоъгълника или петоъгълника но внимавайте, че тази техника е подходящ само при големи мерки и ясни пропорции на детайлите парчетата – докато при мини детайли точно това не се препоръчва понеже има риск опастност от накъсване или изкревяне на визуалния облик. Важно е също и какъв ракел шпакла – шпатула, ще ползвате към лепене – има вариант да работите с неогъваеми шпакли със подменящи се предни панели пера на прочути брандове производители и меки пластични квадратни такива орафол. При облепянето с фолио в редки случаи проекти поръчки когато това е приложимо и няма друг начин се стига до слепване съединяване на парчета орнаменти части със зона на покриване от размера на сантиметър 2 или повече за са се гарантира че при определено свиване от слънце няма да се отвори пролука процеп и фрактура между фолиата. Това захващане снаждане повече намирано при перфо фолиата с цветен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии назававани още заскрежени фростови. Мат може да бъде и обикновен стикер но това е в изключения защото стандартните материали за облепяне и не пускат светлина и изглеждат по – статично, а не трансперантно прозиращо сравними с фростът фолио.

Малък жокер, който искаме да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се нанася лого и ефекта е наистина як когато боите засияят под преминаващите слънчеви лъчи снопове и се получава нещо приличащо на стъклопис с блага светлина и нюанси в багрите на фирмения знак. Такава външна реклама постояно впечатлява даже и да не се целите в изочаване на интериора или идентичността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на място. За цена оферта на матиране на стъкла и срокове пратете запитване по и-мейл. Срокът който можем да ви кажем често е стандартен или се влияе от момента към приемане на покупката – тоест колко сме заети когато купите. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна къща агенция в София на отлични цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на нов офис магазин търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.