Матиране на стъкла за фирми и офиси в София – град

Най – оптималния вариант е ако измерения размер за залепяне уцели този на суравината и така цената ще ви излезе на доста прилична оферта предложение за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контур и по тази причина в този случай единственото приложимо решение е векторната скица а не растерната която се ползва при печат и за мини размери а форматът да е с резолюция от 300 дипиай или поне 92 защото при седемдесет и две единици е предимно за уеб. Рекламна фирма Премиум реклама оферира по поръчки за комплексно брандиране офис матиране дизайн или частични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малка подсказка която искаме да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се нанася лого и ефекта е наистина як когато багрите засияят под минаващите слънчеви лъчи снопове и се създава нещо приличащо на стъклопис с мека светлина и нюанси в багрите на фирменото лого. Такава външна реклама винаги впечатлява даже и да не се наблягате в изочаване на интериора или идентичността на фирмата с която търгувате работите и сте посетили на адрес. За цена оферта за матиране на стъкла и срокове изпратете запитване по и-мейл. Срокът който можем да ви кажем по принцип е фиксиран или се влияе от момента към входиране на поръчката – демек колко сме ангажирани когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от лидерската рекламна къща агенция в София на отлични цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на нов офис магазин търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега.

При самия монтаж при обекта някои клиенти ни питат защо предишния път при лепене облепяне беше всичко влажно и използвахте пръскала с препарати и след това почистихте с парцали, а сега не е така и директно залепяте върху стъклата без да сте намокрили дори и милиметър квадратна площ. Една част от отговора както се досещате е парче от фирмения ноу хал как се прави но все пак искаме да ви кажем на ухо, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се изпълни по много варианти с насоченост да се осъществи най – перфектния ефект който желаете за направената поръчка за външна реклама или вътрешен дизайн фирмен. Използваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – много близко до бели. С вода и подходящ химикал който щади фолиата и образува финна пързалка под професионалния лепилен слой се осигурява плавно леко придвижване и за позициониране в една или друга носоченост за да се сложи на точното място чертата лентата правоъгълника или квадрата но имате в предви, че тази техника е подходящ основно при широки мерки и ясни пропорции на – парчетата детайлите докато при миниатюрни детайли точно това не се препоръчва понеже има риск опастност от прокъсване или изкревяне на визуалния облик.

Матиране на стъкла е най-идеалното решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офис и се използва от по – големите корпорации на българския пазар и в частност в град София и по – гъсто населените градове в областта. Облепяне на стъкла се прави с матово фрост фолио, което наподобява изпонено стъкло и има леко драскащ ефект шкурка, който може да се осети от пипане върху повърхността след като бъде брандирано залепено върху гланцовата повърхност за която е предназначено фолио брандиране. Фолиране със самозалепващи стикери се прави на линии ленти линии кръгове правоъгълници, а в редки случаи прибягва се до дизайнерски решения като например създаване на декориране по модел или указания от клиента. Примерно да се подрети пайжина от скуеъри или облик с начупени натрошени неправилнинесъразмерни асинхрони фигурки на принципа на полигон и оригами.

Матиране на стъкла в интериор или външна реклама в редица от случаите не е голямо лепене, а се извършва на част от общата база основа и това е така защото стила естетика и прагматичност вървят ръка за ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се посрещат клиенти на дружеството и бизнес партньори. Матирането лепене фолио се монтира по модел с който ви информираме като пращаме предварителен проект и колажвизуализация по снимки как ще изглежда офиса след брандиране на витрина стъкла или стъклена врата на фирмата. Прието е фолирането за реклама да се работи монтира на отделени парчета за всяко стъкло за да може да се отстрани отлепяне в следствие от движение на стъклените плочи паравани и яко не ви препоръчваме да се осъществява залепяне на самозалепващи черти ленти ивици от начало до край при офис матиране с реклами защото по този начин излагате на риск с нараняване на инвестицията си.

Важно е още и какъв ракел шпакла – шпакличка, ще ползвате към лепене – може да потребите неогъваеми шпакли със сменящи се предни панели пера на прочути марки или меки пластични квадратни такива орафол. При облепянето с фолио в някои проекти случаи поръчки когато това е наложащо и няма друг вариант се стига до слепване съединяване на парчета орнаменти части със локация на застъпване от размера на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при известно умаляване от слънце няма да зейне процеп пролука и фрактура между фолиата. Това захващане снаждане повече срещано при перфо фолиата с фотореалистичен печат широкоформатен и не толкова при пясъкоструйните медии определяни още фростови заскрежени. Мат може да бъде и стандартен стикер но това е в изключения защото стандартните материали за облепяне и не пускат светлина и изглеждат по – семпло, а не трансперантно прозиращо в сравнение с фростът фолио. За да ви изчислим колко струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори стъкла в кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за ребрандиране, защото като рекламна агенция с стаж ще ви споменем, че ролките от които се изрязва материалът са различно широки и това определя количеството на образуваните фири.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.