Кога е добре да се направи матиране на прозорци и какви са вариантите?

Когато става дума за интериорно или екстериорно оформление, що се отнася до търговски обект или офис, то изборът може да има две посоки – комфортно усещане и реклама. Кога е добре да се направи матиране на прозорци и какви са вариантите? Ако местоположението на обекта е непосредствено до улицата, а не става дума за магазин за дрехи, то можете да изберете вариантите с частично или цялостно матиране на прозорците, което носи известна загадъчност и същевременно повече спокойствие за работещите в даденото пространство. Същото се отнася и за големите офиси, които са отделени с разделителни стъкла. За повече спокойствие и уединение, се избира подобен род приглушаване на прозрачността на стъклената повърхност, като в комбинация с това, могат и да се поставят рекламни надписи, стикери с лога и други материали, указващи за естеството на дейността и най-важното кой е в основата на дадения бизнес.

Фолиране на разделителни стъкла с плотерно изрязани фигури от песъкостуйно фолио – грапава фрост медия

В Премиум можете да изберете матиране на прозорци с помощта на фолио, което може да бъде по индивидуален дизайн, както и плотерно изрязване на фигури или надписи и символи от песъкоструйно фолио. При нас, можете още да изберете и фолиране на повърхността на стъклата, което създава елегантност. Фолирането на стъклото с фрост, наречено още песъкоструйно, създава грапавост на повърхността и усещане за замъглено стъкло или полепнал пясък. Тук можете да изберете и различен цвят, с който да бъдат фолирани различни витрини или паравани. Често срещан вариант е перленият цвят, или златистите нюанси. Интересна комбинация се получава и за брандиране с широкоформатен печат на изображение върху такова матово фолио. По този начин цветовете засияват, особено под директна слънчева светлина или целенасочено осветяване. . Поръчайте облепяне с фолио сега и не чакайте жегите.

Цялостно замъгляване на стъкла и матиране на прозорци

Изборът за матиране на прозорци дава стил и комфорт, като както сами можете да установите с практиката и доста добра основа за реклама на дейността. Според характерния интериор, можете да изберете изцяло матиране на стъклата или акценти върху отделни места. Изборът е ваш, а предложенията за реализирането му – наша работа. Вижте някои варианти в снимковия каталог в сайта и изберете сами или ни обсипете с нови идеи. Готови сме да започнем, а вие?