Лого от стиропор в жълто с боя нанесена на няколко ръце

Олекотено триизмерно лого символ също спада към графата на изрязани обемни букви. Най-често се прави от стиропор или фибрани с подходящо покритие. Този вид триизмерни лога спадат към групата на несветещите изпъкнали обекти. Ако обаче искате да светят и да са закачени към витрина, можем да ги направим от прецизно изрязан алуминий на листове и да ги захванем съобразно особеностите на търговския обект. Олекотените конструкции са малко по-скъпи от стандартните, но това е разбираемо предвид естеството на заданието. Триизмерното представяне на една марка винаги води до повишен имидж и затвърдени позиции на пазара на стоки и услуги. Поръчайте олекотени лога за интериора на вашия офис или рецепция на хотел още сега от агенция за външна реклама в София – Премиум.

Олекотени лога от стиропр за фасада на магазин с 24 работно време

При този проект беше направено лого от стиропор по предоставен файл във векторна графика. Логото изработихме с дебелина 10 см. и боядисахме в жълт цвят. Лицето облепихме със светлоотразително фолио за да свети през нощта и да се вижда от далеч. Подобен тип външна реклама е сравнително евтина и същевременно много ефектна. Повечето от големите фирми, които наблягат на периодично ребрандиране се възползват точно този вид рекламни изделия, понеже са евтини и красят магазина. Особено подходящи са за краткосрочни рекламни кампании. Логата могат да се монтират на стена без пробиване или да се захванат здраво с рапидки и дори дюбели. Ако са свободностоящи фигури и скулптури то тогава трябва да бъдат направени от малко по-дебели пластове материал, като най-използвания за стоящи реклами е с 20 см. ширина на листа. Поръчайте реновиране на вашата визия още сега и се възползвайте от нашите отлични цени с отстъпки за количество и квадратура. Купете сега, защото вероятно ви трябват:

  • Закачени или свободно стоящи лога
  • Боядисани само с боя на няколко ръце
  • Възможност за добавяне на кит за напълно гладка гланцирана повърхност
  • Престиж в офиса и приемната
  • Подходящо за конферентни зали и изложения

Как можете да получите логото от стиропор?

Фирмата ни предлага доставка до адрес или получаване от офис на всички поръчани и заявени реклами, които са входирани в системата на агенцията. Доставката е на символична сума, но ако сте наблизо или искате да ни посетите на място можете да зоповядате в нашия офис да си получите стоката. Купете сега.