Лога от стиропор с боя и стиропорени надписи за събития и реклама

Поставянето на лога от стиропор в офиса е един от най-добрите начини да подпечатайте вашата марка и да засилите присъствието на фирмата в обстановката. Използват се и за външна реклама по фасади, фитрини и дори дървени сачаци. Логата се изработват от стиропорени листове с дебелина на материала най-често 2, 5 или 10 см. За по-обемни изделия и фигури се прибягва към напластяване чрез залепяне на няколко слоя. Сглобката се изрязва с тел кантал, шпаклова се и се боядисва със специални бои по RAL цветова гама, които да издържат на влага и топлина. Имайте предвид, че подобен вид изделия изискват определено количество технологично време и затова трябва да си предвидите поне няколко дена напред. Агенция Премиум е на ваша разположени при нужда от брандиране в интериора или вън от търговския обект. Поръчайте изрязване на обемни букви и лога от стиропор сега.

За колко време се изработват лога от стиропор?

Какво вече споменахме подобен вид продукти минават през няколко етапа преди клиента да ги получи в готов вид за употреба. Този модел реклами са вид скулптури и затова не стават веднага и не се съхраняват в наличности. Трябват поне 2 до 4 работни дни. Всички изделия се изработват по поръчка с индивидуален шрифт и предварително изяснени размери. Ако е необходимо сбиване на шрифтове също се коментира до взимане на решение. Рекламна агенция Premium Reklama може да ви предложи голямо разнообразие от фонтове – удебелени, ръкописни, квадратни и т.н., но ви препоръчваме да удебелени ако възнамерявате на поставим рекламата изправена или свободно стояща. За всички други случаи може да се направи комбинация с гладка основа от материал по избор и с помощта на монтажно лепило символите да се прилепят. Изберете качеството на ваша страна с най-добрите рекламни материали в София.

Какво означава лога от стиропор?

Най-често логата са комбинация от низ от символи и някакъв специфичен орнамент. За разлика от лого изображенията напечатани върху някаква ПВЦ медия – надписи от фолио, тук нещата са в 3D вариант. Тази многолицевост позволява по-добро разпознаване на характерните черни на бранда и повишава имиджа на компанията. Бордовете или казано на български – страните на буквите може да се боядисат в различен цвят и това значително ще вдигне нивото. Лога от стиропор могат да се изработят и от фибран. Силно ви препоръчваме да поръчате фибранови надписи ако става въпрос за по-малки на височина букви. Фибрана е със значително по фина структура на шуплите, което намалява вероятността от неравности по повърхността. След нанасянето на боите няма никаква разлика какъв е материала, който е използван на рекламата. Купете на ниска цена в София.

Къде могат да се използват лога от стиропор?

Лога от стиропор на практика могат да се използват навсякъде. Те са значително по-евтини от светещите букви, но не по-малко забележими и ефектни. Стандартно се монтират с монтажни лепила с различна сила и химичен състав, но ако желаете можем да ги фиксираме за стената и самонарезни винтчета. Ако сами решите да ги лепите внимавайте да не използвате материали и продукти, които да ги изгорят или стопят. Оставете това на професионалистите за да бъдете спокойни за постигането на желаните резултати. Монтажът обикновено става бързо, в рамките на час, два ако няма извънредни ситуации. Всичко се слага по предварително подготвен шаблон от ремувъбал фолио, който е включен в цената на поръчката. Премиум – рекламни букви и изделия на ниска цена.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.