Лепене матиране на стъкла с грапаво-релефно фолио

Използваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – почти бели. С вода и подходящ препарат който предпазва фолиата и прави лека хлъзгавина отдулу на силния лепкав слой се осигурява леко плавно движение и за фиксиране в една или друга посока за да се фиксира на правилното позиция лентата чертата правоъгълника или петоъгълника но имате в предви, че тази техника е подходящ само при големи размери и ясни пропорции на – парчетата детайлите докато при миниатюрни фигури точно това не е желателно понеже има опастност риск от скъсване или изкривяване на визията. Важно е още и какъв шпакла ракел – шпатула, ще ползвате за лепене – има вариант да потребите неогъваеми шпакли с сменящи се предни панели пера на известни марки и пластични меки квадратни такива орафол. При облепянето с фолио в изключени проекти поръчки случаи когато това е незаменимо и няма друг вариант се прибягва до слепване съединяване на орнаменти части парчета с локация на покриване от размера на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при известно умаляване от слънце няма да зейне процеп пролука и пукнатина сред фолиата. Това захващане снаждане повече намирано при перфо фолиата с дигитален печат про и не толкова при пясъкоструйните медии определяни още заскрежени фростови. Мат може да бъде и стандартен стикер но това е в изключения защото стандартните материали за облепяне и не провождат светлина и изглеждат по – плътно, а не трансперантно прозиращо сравнени с фростът фолио. За да ви кажем колко ще струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори стъкла в кабинет ще са необходими точни размери на квадратурата площта за брандиране, защото като рекламна агенция с стаж ще ви кажем, че ролките от които се изрязва материалът са с различна ширина и това определя количеството на образуваните фири. Най – добрия вариант е ако посочения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви излезе на доста изгодна предложение оферта за външна реклама.

Матовите фолиа се режат на плотерна машина по контури и затова в този случай единственото приложимо решение е векторната чертежна схема а не растерната която я има при печат и за мини размери а файлът да е с резолюция от 300 dpi или поне деведесет и два защото при 72 единици е предимно за уеб. Рекламна фирма Премиум реклама търгува по проекти за комплексно брандиране дизайн офис матиране или частични инициативи с площи квадратура за облепяне. Малка подсказка която искаме да ви дадем е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се щампова и ефекта е истински добър когато боите засияят под преминаващите слънчеви лъчи снопове и се създава нещо приличащо на стъклопис с мека светлина и нюанси в багрите на фирмения знак. Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се целите в разглеждане на интериора или уникалността на фирмата с която работите търгувате и сте посетили на адрес. За цена оферта на матиране на стъкла и срок напишете запитване по имейл. Срокът който можем да ви дадем по принцип е стандартен или се определя от момента към приемане на поръчката – тоест колко сме натоварени когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна агенция къща в София на отлични цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на новооткрит магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама.

Матиране на стъкла от рекламна агенция е най-подходящото решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офис и се използва от по – развитите корпорации на българския пазар и в частност в София град и по – гъсто населените градове в региона. Облепяне на стена се прави с матово фолио фрост, което прилича на изпонено стъкло и има фин драскащ шкурка ефект, който има възможност да се почувства от докосване на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата повърхност за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи лепенки се прави на линии линии ленти квадрати правоъгълници, а понякога прибягва се до дизайнерски решения като например създаване на декориране по модел или насоки от поръчителя. Примерно да се нареже мрежа от квадрати или облик с начупени натрошени несъразмерни асинхрони форми на принципа на полигон и оригама. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама често не е цялостно лепене, а се монтира на част от цялата основа база и това е така защото естетика стила и практичност се движат ръка под ръка особено когато се рекламира брандира приемна в която се канята клиенти на бизнеса и бизнес колеги. Матирането фолио лепене се прави по схема с която ви запознаваме като пращаме предварителен скица и колаждизайн по снимки как ще изглежда сградата след брандиране на витрина стъкла или стъклена стена на фирмата. Традиция е фолирането за реклама да се монтира работи на независими късове за всяко отделно стъкло за да може да се елиминара отлепяне в следствие от разместване на стъклените плоскости паравани и горещо не ви насочваме да се извършва залепяне на самозалепващи ивици ленти черти от край до край при офис матиране с интериорни реклами защото по този начин рискувате увреждане на инвестицията си. При основния монтаж при обекта някои партньори ни задават въпроси защо предния път при лепене облепяне беше всичко мокро и използвахте пръскалка с химикали и след това избърсахте с мопове, а сега не е по този начин и направо залепяте върху стъклените паравани без да сте намокрили дори и сантиметър квадратна площ. Една част от отговора както мислите е идея от фирмения ноу хал как се монтира но все пак искаме да ви подшушнем, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се изпълни по много варианти с насоченост да се постигне най – перфектния ефект който желаете за направената заявка за външна реклама или вътрешен дизайн фирмен. Обадете се сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.