Ламиниран винил – поръчайте голяма реклама на ниска цена

Ламинираният винил е една от най-предпочитаните и масови медии за устойчива и евтина реклама с големи размери с опции за бърза подмяна. Той е подходящ както за външна реклама така и за интериорно брандиране. Рекламна агенция Премиум предлага на своите клиенти професионално опъване на ламиниран винил по рамка, метален профил или тръба. По този начин платното (напечатания материал) се опъва равномерно към всички краища и монтирането става за минути. Нашите монтажисти с опит ще преобразят обекта ви по такъв начин по какъвто искате да бъде в най-кратки срокове. Винил с капси има възможност да се постави на фасада с помощта на нитове, дюбели или самонарезни винтове.

Ламиниран винил за стартиращ бизнес или за фирми с традиции

Външна реклама с винил с капси или джобове се поръчва от както стартиращи своя бизнес фирми, фризьорски салони или ателиета, така и от утвърдени (доказани) нощни клубове, дискотеки и кантори. Това е така заради ниската себестойност за производство и високата ефективност на уличната реклама. По-скъпата алтернатива, с по-голям период на експлоатация са рекламните плоскости от еталбонд и коматекс. Реклами с винил са добро решение при стартиращ бизнес и нови предприемачески инициативи.

CMYK цветова схема и висока резолюция при широкоформатен печат на ламинирани винили

Ламинираните винили се използват като съставна част от конструкцията на светещи кутии, билборд реклами с предно осветяване, брандиране на клубове за боксови мачове и MMA и други. Рекламна агенция Премиум предлага, в своята продуктова гама и услуги, цветен широкоформатен печат с 1440 dpi фотореалистично качество. Тази висока резолюция е подходяща за надписи с много ситен шрифт (текст с информация) и рекламни визии за близка дистанция – пряк визуален контакт с клиента. Алтернатива е печатане на графични изображения и надписи с мастила при резолюция от 720 dpi . Тази стандартна разделителна способност е значително по-евтин вариант в сравнение с високия клас. Подходяща е за видимост от дистанция 150 – 200 см. (1.5м. – 2м.). Фирмата ни осигурява бърз и надежден монтаж на място.

Структура на материала

Ламинираният винил има рехава подсилваща скелетна мрежа, наречена армировка, която му придава допълнителна здравина. Материалът е направен още от полиестерна тъкан (текстил) и PVC покритие за промазване. Пластичният материал, който използва агенцията се предлага с фронтлит с матова повърхност в различни цветове и нюанси. Използва се за дигитален печат. Поръчайте евтина реклама с ламиниран винил на телефон 0878581570 или изпратете запитване за оферта чрез формата за контакт в сайта на рекламна агенция Премиум – София.