Контраажурни букви с подсветка

Контраажурни букви с подсветка са разновидност на обемните символи и надписи за външно и вътрешно брандиране, но имат свой индивидуален характер. Те се изработват от различи материали, като най-често това е неръждавейка (инокс – неръждаема ламарина) с контражурно осветление (обратно светене). За целите на добрата визия се използват още алуминий, акрилно стъкло и пено PVC. Приложение намират плексиглас и композитни плоскости. Сиянието в задната част, при бекграунда, се постига с помощта на диодни модули за външна реклама, които се монтират по схема. При интериор е допустимо използването и на диодна лента. Разликата е в това, че модулите са по-устойчиви на външни климатични условия и вода, докато лентите, по предписание, издържат само на влага и им е необходима допълнителна защита. Ярката част в конструкцията може да се бъде постигната и чрез неон, който даже и при дневни условия е с отлична яркост и интензитет на светлоотдаване.

Ние създаваме контраажурни букви и надписи с подветка в избрани цветове

Лицето на контраажурни букви се прави от твърд материал, който контрастира на светлината в задната част към фасадата или стената. Светещ гръб с диоди създава този впечатляващ ефект. Цветовия фон, както и покритието на самия надпис могат да бъдат в избран нюанс / цвят, който отговаря на фирмените цветове и отличително за марката лого. Най-често се поръчва бял, червен, син, зелен или лилав цвят. Има значение и баграта на самата осветявана основа. Прилага се прахово боядисване или облепяне с подходящи фолиа и слой ламинат. Метални букви от неръждаема ламарина – инокс изглеждат перфектно върху тъмна до черна основа / стена. Техният естествен сребрист тон е добре разпознаваем през деня и контрастно плътен през нощта. Обемните надписи с подсветка от светодиоди се монтират върху стени с помощта на крепежи наречени дистанционери. Тези добавки създават необходимото отстояние от стената и държат конструкцията на точното място. Ефекта е поразителен при пускане на контражурно осветление през нощта.

Фирмата предлага професионално монтиране на контраажурни реклами в София и страната

Когато при дизайна бъде уточнен шрифта и големината на обемни букви със задно осветление се преминава към тяхното физическо реализиране последвано от монтаж на място. Гърбът, лицата и бордовете се изрязват по предварително направена векторна графика. Преди да влезнат чертежите в цеха за изработка е необходимо потвърждаване на проекта от клиента. Отделните парчета се изрязват и се сглобяват в едно цяло. В основата на всяка буква се полагат светодиоди или неон с мека, ореолна, отразена светлина. Готовата конструкция се транспортира до обекта на клиента и се монтира от опитни монтажисти. В зависимост от условията се използват мобилни стълби или сглобяемо скеле. Този вид продукти много приличат на буквите от фибран само, че светят отзад. Имат плътно лице за контраст със сиянието отзад. За повече информация и цени за брандиране с контраажурно осветление изпратете запитване или се обадете по телефона. Поръчайте сега реклама с обемни букви с контраажурно осветление и неръждаема ламарина или алуминий. Повишете стандарта на вашия магазин, ресторант или търговско представителство. За повече информация и въпроси можете да се обадите на телефон 0878581570 или да ни изпратите запитване за оферта на мейлите посочени на страница Контакти от главното меню. Поръчката е първото нещо към успеха!