Качествено матиране на стъкла в София от фирма Реклама Премиум

Матиране на стъкла е най-подходящото решение за брандиране облепяне на паравани витрини в офиси и се използва от по – големите търговски дружества на националния пазар и в частност в град София и по – гъсто населените места в региона. Облепяне на стена се прави с матово фолио фрост, което наподобява замръзнало стъкло и има леко грапав шкурка ефект, който може да се почувства от докосване на повърхността след като бъде залепено брандирано върху гладката повърхност за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи лепенки работи на линии линии ленти кръгове триъгълници, а в редки случаи прибягва се до дизайнерски решения като пример създаване на декориране по брандбук или указания от поръчителя. Примерно да се нареже пайжина от скуеъри или облик с натрошени начупени неправилни несъразмерни асинхрони фигурки на основата на полигони или оригама. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама често не е голямо лепене, а се прави върху част от общата база основа и това е така защото стила естетика и практичност се движат ръка под ръка изключително когато се рекламира брандира приемна в която се посрещат клиенти на бизнеса и търговски колеги.

Матирането лепене фолио се извършва по схема с която ви запознаваме като пращаме начален проект и колажвизуализация по снимка как ще изглежда отдела след брандиране на витрина прозорци или стъклена врата на фирмата. Прието е фолирането за реклама да се монтира работи на отделни късове за всяко отделно стъкло за да има шанс да се елиминара отлепяне в следствие от разместване на стъкларските плоскости паравани и горещо не ви препоръчваме да се прави залепяне на самозалепващи ленти черти ивици от начало до край при офис матиране с реклами защото по този начин поемате риск с нараняване на покупката си. При основния монтаж на място някои клиенти ни питат защо предходния път при облепяне лепене беше всичко намокрено и използвахте пръскалка с химикали и след това бърсахте с мопове, а текущо не е по този начин и директно лепите върху стъклата без да сте намокрили дори и сантиметър квадратна площ. Част от отговора както се досещате е знание от фирмения ноу хал как се прави но все пак можем да ви подшушнем, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се извърши по много начини с насоченост да се осъществи най – добрия ефект който желаете за направената поръчка за външна реклама или вътрешен дизайн фирмен. Препоръчваме фолиата елджи 1051 които са със сив отенък – много близко до бели. С вода и адекватен препарат който щади фолиотата и прави финна пързалка под здравия лепкав пласт се осигурява плавно леко движение и възможности за застопоряване в една или друга носоченост за да се сложи на правилното място чертата лентата правоъгълника или квадрата но имате в предви, че тази техника се предпочита само при широки размери и изчистени пропорции на парчетата детайлите – докато при малки детайли точно това не е желателно понеже има риск опастност от скъсване или изкревяне на визуалния облик. Изключително значимо е също и какъв шпакла ракел – шпатула, ще използвате към лепене – може да потребите твърди шпакли със сменящи се предни пера панели на известни брандове производители или меки пластични томбести такива орафол.

При облепянето с фолиа в някои поръчки случаи проекти когато това е незаменимо и няма друг начин се стига до съединяване слепване на части орнаменти парчета със зона на застъпване от порядъка на сантиметър 2 или повече за са се гарантира че при възможно умаляване от слънцето няма да зейне процеп пролука и пукнатина между фолиата. Това снаждане захващане повече намирано при перфо фолиата с фотореалистичен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии определяни още фростови заскрежени. Мат може да е и обикновен стикер но това е в малко поръчки защото стандартните материали за облепяне и не пускат светлина и стоят по – статично, а не прозиращо трансперантно съпоставени с фростът фолио. За да ви изчислим колко струва определена поръчка за матиране на стени в офис или дори стъкла в кабинет ще са необходими точни размери на площта квадратурата за брандиране, защото като рекламна агенция с умения ще ви споменем, че ролата от които се изрязва материалът са с различна ширина и това определя количеството на образуваната фира. Най – оптималния вариант е ако посочения размер за залепяне уцели този на суравината и така цената ще ви излезе на доста прилична оферта предложение за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контури и затова в този случай единственото което може да се направи е векторизирана чертежна схема а не растерната която се ползва при печат и за мини размери а файлът да е с разделителна способност от 300 дипиай или поне 92 защото при 72 единици е предимно за web. Рекламна фирма Премиум реклама търгува по проекти за цялостно брандиране матиране офис дизайн и единични инициативи с площи квадратура за облепяне. Малък жокер, който искаме да ви дадем е, че върху пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се печата и ефекта е наистина як когато багрите засияят под преминаващите слънчеви лъчи снопове и се създава нещо като стъклопис с мека светлина и преливки в багрите на фирмения знак. Такава външна реклама винаги прави впечатление даже и да не се целите в изочаване на интериора или идентичността на фирмата с която търгувате работите и сте посетили на място. За цена оферта за матиране на стъкла и срокове пратете запитване по мейла.

Срокът който можем да ви кажем често е фиксиран или се определя от момента към приемане на поръчката – тоест колко сме заети когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от лидерската рекламна къща агенция в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на новооткрит офис магазин търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега за фолиа.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.