Как се поръчва реклама и от къде се започва?

Много хора и мениджъри се сблъскват с въпроса – Как се поръчва реклама? От къде да започнат в питането си и каква е процедурата. В тази статия искаме да внесем малко яснота по въпроса и да ви обясним как става според нашата практика. Обикновено за да направите поръчка на реклама трябва да знаете точните или ориентировъчни размери на мястото за брандиране. Така на базата на тази площ, можем да ви предложим варианти какво да сложите и каква ще бъде цената. На едно и също пространство може да се монтират изпъкнали обемни букви или просто да се облепи с фолио. Сами се досещате, че цената ще бъде различна. Това е все едно да имате една чиния за хранене и в нея да започнете да слагате ястия. Колкото повече пълните, толкова повече се оскъпява поръчката.

Как се поръчва реклама от агенция за брандиране Премиум?

Случва се клиенти да ни се обадят и да започнат да изреждат списък какво да изработим. Да има светещи букви, да са големи, да мигат, да са с различен цвят, а може и анимация да се движи в тях. Ок, няма проблем – ще направим рекламата за вас точно както я искате. Като теглим чертата, и кажем колко ще струва, от отсрещната страна обикновено има затихване и след това: „Ще си помисля“. Ние НЕ искаме да ви ограбим и не работим на принципа – „Ден година храни“! Уважаваме желанията на малки и големи фирми, и ще ви съдействаме, но държим заинтересуваните лица от брандиране да знаят, че интелектуалния и физически труд се заплаща, както и използваните материали. Доставчиците и партньорите, с които работим не ни подаряват суровините, болтовете, железата, пластмасите и т.н. Опитът, знанието и отделеното време си имат цена. При вас как е? Изяснихме ли малко как се поръчва реклама?

Изберете препоръчана фирма за реклама, която ще ви посъветва как се поръчва реклама

Рекламна агенция Премиум уважава на сто процента своите клиенти независимо дали са голяма фирма или сега стартиращ предприемач. Считаме, че взаимното уважение в бизнеса е в основата на добрата търговия. Изберете агенция с опит в брандирането на марките в София, за да получите премиум обслужване и внимание, каквото заслужавате.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.