Как едно затъмняване на стъкла може да промени офиса?

Затъмняване на стъкла

Фирмите често имат офиси, в които се помещават няколко отдела и има обособена отделна част за клиенти. Такъв вид разпределение се прави предимно със стъклени паравани, наричани още стъклени стени. За да бъде ясно кое помещение за какво е и да се ориентират служителите и клиентите в конструираната като аквариум среда, мениджърите често прибягват до консултация с рекламни агенции и обсъждане на оферти за поставяне на мат фолио и затъмняване на стъкла. С поставянето на матови фолиа или плътни, едноцветни медии, затъмняването на стъклата придобива смисъл на декорация и естетика с характер на интериорно брандиране. Практиката и поръчките показват, че е най-добре да се прави затъмняване на ленти от песъкоструй. Този вид матиращо фолио е много светло сиво и е леко грапаво на допир. Може да се почиства с мокра кърпа или специални препарати за прокута.

Колко струва затъмняване на стъкла от рекламна агенция Премиум Реклама?

Рекламна агенция Premium Reklama предлага и извършва цялостно или частично затъмняване на стъкла в офиси на фирми, търговски центрове, бизнес сгради и отделни магазини. Затъмняването на стъклата се нарича още фолиране заради материалите, които се използват. Залепянето на фолиота е процес, който изисква специфични познания и опит за да стане качествено и като трябва. В противен случай рискувате стъклата да станат на петна, да се подуе облицовката и офиса ви да заприлича на почти оцелял обект след атомен взрив. Ние правим реклами от години и можем за кратко време и на ниска цена да ви декорираме търговския обект по професионален начин от висок клас. За да калкулираме колко струва една подобна услуга е нужно да ни изпратите приблизителни размери, няколко снимки на офисът за рекламиране, адрес и общи насоки кое как си представяте да стане след нашата намеса. След получена информация ние ще обработим запитването.

Защо да поръчате затъмняването на стъклата от Premium Reklama?

Най-добрите оферти за затъмняване на стъкла и отстъпки при поръчки за квадратура ще намерите само при Premium Reklama – Sofia. Приемаме заявки също и по телефон и приложения за текстови съобщения. Бъдете съвременни – купете брандиране от професионална фирма за реклама. Агенцията работи и като изпълнител на поръчки за реклами с фолио към студиа за дизайн – основен партньор на Folix България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.