Интериорна реклама и офис брандиране

Интериорна реклама, или известна още като вътрешна реклама и вътрешно брандиране на офиса, е всяка една информационна декорация която се намира в интериора на вашия търговски обект (предприятия и фирми). Това са фототапети, табели за изход, табела за служител на месеца, табелата за насока към определено помещение – към администрация или към стаята на офис мениджъра на фирмата. Интериорната реклама може да бъде направена от различни светещи конструкции и реклами при различна цена за изработка и монтаж. Фототапетите обгръщат цялата стена на офиса и придават дълбочина на помещението. Когато едно изображение с градски пейзаж или гледка е монтирано на четирите стени на офиса, тогава говорим за истинска 360 градусова панорама. При две вертикални основи получавате превъзходно изживяване на 180 градуса.

Матиране на стъкла и паравани в офиси с бяло пясъкоструйно фолио, наричано още фрост

Агенция Премиум Реклама предлага на своите клиенти матирането на стъкла с пясъчно фолио. Този добре познат метод, за декорация на офисните помещения, се е превърнал в тенденция през последните години. Основно фирмите прибягват към този вид оформление когато търсят дискретност на работното място. Целта е по-добра концентрация и ефективност от възложените задачи. Този вид вътрешно декориране прави визията на офиса ви изискана и различна от усещането за аквариум с рибки. Замъгляване на стъкла с грапаво матиращо фолио наричано пясъкоструйно. Изрязване на ленти и фигури за постигането на перфектна бизнес среда в офиса. Подходящо за офиси, учебни центрове и отдели на фирма. Монтаж на място от екип професионалисти с дългогодишен опит и практика. Комплексни рекламни услуги на едно място на отлични цени и високо качество.

Вижте видовете интериорна реклама според спецификите на използваните материали и характеристиките на крайния продукт до клиента

За вътрешното оформление на едно помещение най-често са необходими упътващи и указващи табели. Това е интериорна реклама. Изработват се от плексиглас с плотерно или лазерно гравиране. В някои случаи се правят от неръждаема стомана. Ако е необходимо се прилага ецване на материала. Най-ярък пример в тази насока за табелите в магазините за хранителни продукти. Там те упътват посетителите за отдел местни продукти, изделия от зърнени култури – Хляб и хлебни изделия, щанда за месо и колбаси, фитнес уреди, домашни потреби и други подразделения. Декорацията на стени с картини за стена е също клон на вътрешната реклама. Картините се печатат върху опънато платно, наречено “канава”. Същата основа – платно за художници, ползват за своите творби и артистите на визуалното изкуство. Друга опция е фолиране с матово фолио на стъклени паравани. Цялостно брандиране на стъкла или матиране на ленти на част от площта. Оформения с фрост лепенки на учебни центрове и училища. Индивидуални проекти и взимане на размери на място по желание на клиента. Залепяне на поръчката в предварително уточнен ден и час за монтаж. Експресно рекламно комплексно обслужване при изгодни условия и достъпни цени.