Интериорна реклама за вътрешно брандиране и декорация

Под интериорна реклама се разбира всичко, което се използва за брандиране в едно търговско помещение или офис с цел продажба и затвърдяване на фирмена идентичност – подчертаване на марка или продукти. Това са ленти от фолио, светещи табели, стиропорени лога и още. Ние брандираме и ребрандираме офиси и магазини (обновяваме и преоблепяме стъклени паравани, щандове и витрини). Интериорният брандинг е нещото, което различава фирмите от вътре и дава ясна представа на клиентите къде са влезнали да пазаруват или да правят бизнес. Своевременното обновяване, реновиране и презентирането на събития говори за динамика във фирмата и отношение към дейността – противоположното се нарича занемаряване и безхаберие. Бъдете актуални и съвременни с едни гърди напред пред конкуренцията. Поръчайте цялостен или частичен брандинг – рекламиране от рекламна агенция Премиум Реклама сега.

Интериорна реклама в офиса и оформление

Както вече споменахме офисът на една фирма е ядрото на нейната идентичност. Това е мястото където посрещате клиенти и правите бизнес срещи. Комфортът в съчетание с презентиране на вашата марка поставя нивото на вашия стил и финансов почерка. Добрата атмосфера повишава качеството на труда и постигнатите резултати. Рекламна агенция Премиум предлага интериорни решения за бизнеса, които включват цялостно или частично матиране на стъкла и стъклени паравани стени с бяло пясъкоструйно фолио фрост. Също така правим табели и лога от стиропор с допълнително боядисване и използване на шаблон при монтажа. Ние превръщаме вашата фантазия в реалност когато ни предоставите брандбук и готови файлове, или сътворяваме магията на рекламата от нулата до нови висоти. Офис брандиране се прави все по-често от малки и големи фирми. Доверете се на опита – поръчайте сега.

Интериорната реклама в магазините – брандиране и ребрандиране

Интериорната реклама от ПВЦ е неизменна част от всеки търговски обект. В магазините това могат да бъдат висящи табели над отделните сектори. Табели поставени там ориентират купувачите и им спестяват време и усилия в откриването на определена стока или услуги. В вътрешния дизайн, и най-вече при рецепции и приемни се използват и обемни букви от стиропор или фибран. Те подчертават линията на бранда и повишават внушението на марката сред клиентите. Облепянето с фолио на щандове и витрини е ежедневие в бранша, когато става въпрос за пълно ребрандиране по време на кампании и празници. Повече информация можете да получите като се свържете с нас чрез страницата ни Контакти.

Какво представлява рекламата в офиса или магазина с табелите от коматекс или фибран?

Интериорна реклама (вътрешна) могат да бъдат всякакъв вид информационни и насочващи елементи. Такъв вид са табла (табелите от коматекс) в закрити помещения, указателни знаци за санитарни възли или стълби. Символите от ПВЦ за предупреждение са също част от вътрешното оформление с реклами на марки. Интериорните табели най-често се поставят на видно място. Целта им е да информират работниците и служителите за предстоящи събития. В някои фирми се използват и като метод за мотивация чрез поощрение. Този вид изделия се закрепят за стените с различни крепежни елементи. В бизнес сградите и центровете най-често се залепят с монтажно лепило или монтажна лента. Могат да бъдат монтирани и с разпробиване на повърхността за закрепване. Използването на лепила е предпочитан метод заради щаденето на вече изградения офис и договорените условия за наем. Всеки вариант има своите предимства и цена. Премиум Реклама когато търсите брандиране и качество.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.