Интериорни табели

Табели за интериор

Рекламна агенция Премиум Реклама изработва и монтира интериорни табели за вътрешни помещения. Израбтоват се от пвц, гипсокартон или коматекс и могат да бъдат с подсветка. Най-често са информационни и насочващи към отдел или помещение.

Къде се използват интериорни информационни табели от ПВЦ?

Интериорни табели-табела коматекс
Интериорни табели-табела коматекс

Избора на интериорни табели е отлично решение за осведомяване на вашите служители или клиенти за предстоящи или изминали събития. Те са подходящи за офис, магазин, склад или друга форма на търговско, нетърговско или промишлено помещение.

Интериорните табели се използват най-често като информация за служител на месеца или годината. Също така са място за оповестяване на заложени таргети през определен период от време. Съдържат още информация за предстоящи мероприятия, тимбилдинги, конференции и други.

Този вид форма на реклама е насочена най-вече за хората в помещението, в което се намират.

Материали и изработка на интериорни табели

Най-често интериорните рекламни табели се изработват от коматекс, гипсокартон, PVC плоскости и други материали. Нашите клиенти предпочитат изработка на интериорни табели от леки материали, с няколко милиметра дебелина, за лесно окачане и липса на пробиване на стени. Монтажът им може да бъде осъществен с монтажно лепило, дюбели, монтажни ленти и други крепежни елементи.

Интериорна светеща реклама
Интериорна светеща реклама

Лепилото осигурява отлично залепяне с основата и не наранява стената, въхрху която са монтирани. Този метод е предпочитан в бизнес сгради и бизнес паркове, където запазването на целостта на стените е от приоритетно значение.

Табели с подсветка

Табелите с посветка във вашия офис, лоби бар или приемна ще предадат уют и стил във вашето ежедневие. Те са приятни какно за посетителите, така и за работещите миниджъри и служители.

Табла от гипсокартон

Използват се често при временни проекти с кратки срокове.

Практика

В редица случаи наши клиенти, поръчали интериорни табели се интересуват и от външни светещи табели или стандартни табели с изписване на тяхната марка. Когато става въпрос за брандиране на офис в бизнес парк, облепянето с матово фолио е почти винаги неотлъчен елемент в поръчката. Можете да разгледате и вариантите за обемни, светещи 3D букви за екстериора или обемни букви от стиропор или фибран за интериора, най-често при рецепция или в офиса на мениджъра.

Повече идеи за интериора или екстериора можете да намерите в нашата галерия с проекти.

Ние от рекламна агенция Premium reklama Ви предлагаме дизайн, изработка и монтаж на леки и тънки интериорни табели за вашето търговско помещение. Свържете се с нас за  цени и детайли!