Интериорна реклама

Интериорна реклама - Вътрешна, с табелите от коматекс и пвц в офис
Интериорна реклама – Вътрешна, с табелите от коматекс и пвц в офис

Какво представлява рекламата в офиса или магазина с табелите от коматекс или фибран?

Интериорна реклама (вътрешна) могат да бъдат всякакъв вид информационни и насочващи елементи. Такъв вид са табла (табелите от коматекс) в закрити помещения, указателни знаци за санитарни възли или стълби. Символите от ПВЦ за предупреждение са също част от вътрешното оформление с реклами на марки.

Интериорните табели най-често се поставят на видно място. Целта им е да информират работниците и служителите за предстоящи събития. В някои фирми се използват и като метод за мотивация чрез поощрение. Този вид изделия се закрепят за стените с различни крепежни елементи. В бизнес сградите и центровете най-често се залепят с монтажно лепило или монтажна лента. Могат да бъдат монтирани и с разпробиване на повърхността за закрепване. Използването на лепила е предпочитан метод заради щаденето на вече изградения офис и договорените условия за наем. Всеки вариант има своите предимства и цена.

Знаците с указващо съдържание са най-вече табелките за изход, тоалетна, стълби. Могат да се използват също и за насочване към отдел на фирмата. Компаниите стопанисващи големи офиси държат на този вид интериорна реклама заради улеснението в работния процес. Практиката показва, че и посетителите в такива обекти се чувстват по-комфортно.

Цени за вътрешна реклама

Цените в тази част на вътрешното оформление могат да варират в зависимост от вкусовете и изискванията на нашите клиенти. В някои случаи се набляга на имиджа и качествените похвати, докато в други случаи се търси най-ниска цена. Ние подхождаме с разбира и индивидуално към всеки клиент. Изпратете вашето запитване по е-мейл или ни се обадете на телефон 0878581570.

Интериорна реклама от ПВЦ в магазините

Интериорната реклама от ПВЦ е неизменна част от всеки търговски обект. В магазините това могат да бъдат висящи табели над отделните сектори. Табели поставени там ориентират купувачите и им спестяват време и усилия в откриването на определена стока или услуги.

В вътрешния дизайн, и най-вече при рецепции и приемни се използват и обемни букви от стиропор или фибран. Те подчертават линията на бранда и повишават внушението на марката сред клинтите.

Повече информация можете да получите като се свържете с нас чрез страницата ни Контакти.