Инструкции за употреба на сайта

В тази страница искаме да ви представим основните насоки и инструкции за употреба на сайта. Рекламна агенция Премиум си запазва правото да извършва корекции и промени във визуалния облик и функционалността на платформата. За направени нововъведения ще бъдете информирани посредством новини в блога и/или създадени специално за целта нови страници. Темите и уточненията в настоящия момент, които са обект на вашето внимание, обхващат функционални особености и характеристики на използваните инструменти за навигация и презентация. В случай, че след като се запознаете с описаните инструкции за употреба имате допълнителни въпроси или предложения, ще се радваме да ги споделите с нас за да повишим качеството на нашето обслужване.

100% зуум на браузъра за пълноценно функциониране на сайта

Направихме някои корекции в заглавията на нашите страници в главното меню на сайта. По този начин считаме, че ще направим по-лесно търсенето ви на избраните реклами и продукти. Като особеност можем да споменем, че някои от заглавията са малко по-дълги. За да се визуализира цялостно сайта, включително всички падащи подменюта, съветваме потребителите да сърфират в платформата при 100% зуум на браузъра. По този начин можем да ви гарантираме пълноценно изживяване. При добавено допълнително увеличение – zoom на 120% или 133%, е възможно да се получи припокриване на падащите менюта. Сайта premiumreklama.com работи с всички браузъри за операционни системи – SafariGoogle ChromeMozilla FirefoxOpera и други. Ако срещате някакво затруднение моля, свържете се с нас на телефон 0878581570 или ни изпратете коментар по електронната поща.

Поле за търсене по ключова дума или фраза – вижте инструкции как се ползва

За ваше удобство, на всяка от страниците от дясната страна, сме разположили поле за търсене по избрана ключова дума или фраза. По този начин бързо и лесно можете да достигнете до необходимата за вас информация. Намерените резултати се сортират по въведените критерии от потребителя и се извеждат в изглед на списък. Във всяка намерена публикация или страница, която се визуализира, се съдържа написания низ от символи. Съветваме ви да разгледате внимателно извадките, защото е възможно да намерите допълнителни идеи. Хрумвания за брандиране в синхрон с това, от което имате нужда. Агенция Премиум има за цел да информира своите клиенти за възможните опции и как може да бъде реализиран едни проект на най-добрата цена.

Инструкции за изпращане на бързо запитване по е-мейл или форма за контакт

В сайдбара на сайта също сме разположили електронна бланка – форма за бързо запитване. Там можете да напишете вашето съобщение и да ни го изпратите с едно натискане на бутона „Изпрати“. По този начин когато четете информацията за даден вид реклама или рекламно съоръжение имате опция веднага да изпратите запитване за изработка. Необходимо е само да ни кажете в какви размери е необходимо да бъде готовата продукция. Къде се намира търговският обект и на каква височина ще се прави монтажа? Какво ще съдържа визуалната графика. С тази информация ние можем да ви изпратим една първоначална оферта с ориентировъчни цени на реклами. Като утвърдена фирма за реклама за нас е важен вашия комфорт.

Око да види, ръка да пипне – снимки на реализирани проекти

В останалите добавки за навигация също така сме включили нашето работно време за работа с клиенти, последни публикации и новини от блога по актуални и креативни теми, и не на последно място – снимки на реализирани проекти. Нашият екип вярва, че какво и да си говорим, когото видите на практика един реализиран проект, на живо или със снимков материал – той сам ви разказва за своите характеристики и какво представлява. Като рекламна агенция ние работим с красотата и добрата визия, а това е плод на дългогодишен опит с визуално изкуство.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.