Коя фирма за изработка на реклами да изберем?

Когато се търси фирма за изработка на реклами хората най-често се допитват до свои приятели и познати за мнение. Добрата дума и казаното от близък човек е в много случаи предпоставка за бърза поръчка и дори приятелско доверие още преди самото запитване за оферта. Ние като производители в бранша ценим клиентите си и всяка добра дума за нас. Даваме ви едни от най-добрите цени на пазара за да се върнете отново когато ви трябва рекламиране или обновяване на табелите, фолиата, винилите и т.н. Обадете се и проверете, и ние ще ви отговорим кое как може да стане

Има ли спекулации в цената при изработка на реклами?

В България, и в София в частност, има много фирми, които правят реклами, но разликата е в качеството и основно в цената. На никой не му се дават излишни пари за нещо, което може да се купи и по-евтино. Спекулации и всякакви абстракции в офертите не липсват в тази сфера, затова е важно да изберете подходящата фирма за изработка на реклами. Опитайте първоначално с някаква по-малка поръчка, да видите какво ще получите и ако сте доволни от резултата – инвестирайте по на дълбоко. Брандирането е едно от нещата, които разкрасяват бизнеса и го правят по-привлекателен за клиентите.

Колко време ще е необходимо за изработката на реклами за един търговски обект?

Обикновено клиентите ни питат колко време е необходимо за да се направи изработка на реклами. В повечето случаи това зависи от степента на натовареност към момента на запитването. Тоест – ако когато се обади клиенти вече сме поели повече от 10 големи поръчки, тогава времето за изпълнение може да се удължи малко. Целта ни е да не задържаме поръчките понеже така нещата се затлачват за възложителя и за нас. Коректността в нашата фирма за изработка на реклами е на водеща позиция сред приоритетите на Премиум. В търговията с рекламни материали сме повече от 20 години и това не е случайно. Напишете ни мейл с това, което искате да изработим и ние ще ви дадем цена. Изберете най-добрата фирма за изработка на реклами в София. Premium Reklama е на ваше разположение. Работим и монтираме реклами за над 100 марки на колеги от други градове и дизайн студия.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.