Изработихме стиропорени фигури с форма на гъби за изложение

Наши клиенти, които се занимават с дистрибуция на гъби в България и Европа поръчаха за щанда си на изложение, стиропорени фигури с форма на печурки. Целта беше тези фигури да могат да бъдат оцветени в момент на презентиране и на избран нов продукт и услуга на пазара от бранда. Рекламна агенция Премиум РЕКЛАМИ изработи тези причудливи фигури от стиропор по съвременни стандарти за качество и визия на детайла. Печурките направихме без китосване и боя по желание на клиента – само изрязване с диаметър 120 см. и височина 70 см. Ако е необходимо допълнително слагане на кит и боядисване, то тези процедури се заявяват предварително в поръчката. За подобни проекти се прави предварителен 3д модел, по който машините се ръководят, а шлифовката се нанася ръчно от майсторите в цеха на агенцията. За повече информация и въпроси се обадете на посочените в сайта телефони или изпратете запитване по мейл.

Какво е характерно при стиропорени фигури за реклама?

Стиропорът за рекламиране, ако до момента не сте купували подобни продукти, е различен от този за опаковане, поради своето предназначение. Материалът е по-фин и наситен, което го прави по устойчив при рязане с тел кантал. Характерно за стиропорените фигури е, че се китосват и боядисват с цел заздравяване на повърхността и постигане на гладка форма. В рекламната сфера подобни фигури винаги приличат погледите защото са триизмерни обекти и се забелязват от всички страни. Освен това са идеална декорация интериор, изложения, събития в мол и дори за рождени дни. Рекламна агенция Премиум е на ваше разположение когато ви трябва брандиране от висок клас и ниски цени. Поръчайте на сигурно от доказана фирма за фигури от стиропор в София.

Колко време е необходимо за изработката на стиропорените фигури?

Обикновено времето необходимо за изработката на стиропорени фигури зависи до голяма степен от сложността на самото изделие или изделия. Ако са няколко елемента по един калъп – тогава в сериен поточен цикъл нещата могат да се извършат автоматизирано на производствената поточна линия. Този принцип се среща при стиропорените великденски яйца, за които по традиция се оглеждат мениджърите на големите фирми и обществени здания. Поръчайте навреме фигури за реклама на цена без конкуренция от ПремиумРеклама – изработка на реклами в София.