Идеи за матиране на стъкла към офиси на бизнес фирми

Матиране на стъкла е най-подходящото решение за облепяне брандиране на паравани витрини в офиси и се предпочита от по – развитите фирми на родния пазар и в частност в София град и по – гъсто населените места в областта. Облепяне на прозорец се прави с матово фрост фолио, което наподобява изпонено стъкло и има фин грапав шкурка ефект, който може да се осети при пипане на повърхността след като бъде брандирано залепено върху гланцовата повърхност за която е предназначено брандиране фолио.

Фолиране със самозалепващи реклами се прави на линии линии ленти кръгове правоъгълници, а понякога прибягва се до дизайнерски решения като например пресъздаване на украсяване по шаблон или напътсвия от клиента. Примерно може да се изгради мрежа от скуеъри или визия с начупени натрошени неправилни асинхрони несъразмерни фигури на основата на полигони или оригами. Матиране на стъкла в затворене пространство или външна реклама често не е цялостно лепене, а се монтира върху част от цялата основа база и това е така защото естетика стила и прагматичност вървят ръка под ръка изключително когато се рекламира брандира приемна в която се посрещат клиенти на фирмата и бизнес колеги. Матирането лепене фолио се извършва по образец с който ви запознаваме като пращаме начален проект и колаждизайн по снимки как ще изглежда офиса след брандиране на витрина стъкла или стъклена стена на фирмата. Практика е фолирането за реклама да се работи монтира на независими късове за всяко отделно стъкло за да има шанс да се избегне отлепяне в следствие от клатене на стъклените плочи паравани и яко не ви насочваме да се осъществява залепяне на самозалепващи ивици черти ленти от край до край при офис матиране с рекламни продукти защото по този начин поемате риск с нараняване на инвестицията си. При основния монтаж на място някои партньори ни питат защо предния път при лепене облепяне беше всичко влажно и използвахте помпа с препарати и след това избърсахте с мопове, а текущо не е така и направо залепяте върху стъклените паравани без да сте навлажнили дори и милиметър квадратно разстояние. Част от отговора както се досещате е идея от фирмения ноу хал как се прави монтаж но все пак можем да ви подшушнем, че при матиране на стъкла облепяне брандиране на витрина фолиране може да се подходи по много начини с цел да се направи най – перфектния резултат който желаете за направената покупка за външна реклама или интериорен дизайн фирмен. Използваме фолиата елджи 1051 които са със сив отенък – много близко до бели. С вода и адекватен препарат който щади материала и образува финна пързалка отдулу на силния лепилен пласт се осигурява плавно леко движение и опции за позициониране в една или друга носоченост за да се сложи на точното локация чертата лентата правоъгълника или триъгълника но внимавайте, че тази техника е подходящ само при големи размери и ясни пропорции на детайлите парчетата – докато при миниатюрни фигури точно това не е желателно понеже същесвува опастност риск от прокъсване или изкревяне на дизайн проекта.

Изключително значимо е още за фолиата и какъв шпакла ракел – шпакличка, ще ползвате за лепене – може да работите с твърди шпакли с сменяйми предни пера панели на известни марки и меки пластични квадратни такива орафол. При облепянето с фолиа в изключени случаи проекти поръчки когато това е приложимо и няма друг начин се стига до съединяване слепване на части орнаменти парчета със локация на покриване от порядъка на сантиметър 2 или още за са се гарантира че при възможно умаляване от слънцето няма да зейне процеп пролука и фрактура между фолиата. Това захващане снаждане повече срещано при перфо фолиата с фотореалистичен печат широкоформатен и не толкова при пясъкоструйните медии наричани още фростови заскрежени. Мат може да бъде и обикновен стикер но това е в изключения защото обикновените материали за облепяне и не провождат лъчи и стоят по – статично, а не трансперантно прозиращо сравними с фростът фолио. За да ви изготвим оферта колко струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори стъкла на кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за ребрандиране, защото като рекламна агенция с опит ще ви кажем, че ролата от които се реже материалът са с различна ширина и това обуславя обемът на образуваната фира. Най – оптималния вариант е ако посочения размер за залепяне уцели този на суравината и така цената ще ви излезе на доста изгодна предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотерна машина по контури и по тази причина в този случай единственото приложимо решение е векторизирана графика а не растерната която я има при печат и за мини размери а форматът да е с разделителна способност от 300 dpi или поне деведесет и два защото при седемдесет и две единици е предимно за уеб. Рекламна фирма Премиум реклама оферира по проекти за комплексно брандиране офис матиране дизайн или единични инициативи с площи квадратура за облепяне. Малка подсказка която искаме да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла може да се щампова и ефекта е наистина як когато багрите заискрят под преминаващите слънчеви лъчи снопове и се образува нещо приличащо на стъклопис с мека светлина и преливки в багрите на корпоративното лого. Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се целите в разглеждане на интериора или уникалността на фирмата с която търгувате работите и сте посетили на адрес. За цена оферта на матиране на стъкла и срокове пратете запитване по и-мейл. Срокът който можем да ви кажем понякога е стандартен или се определя от момента към приемане на поръчката – демек колко сме заети когато купите. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна агенция къща в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на новооткрит магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в търговията и външна реклама. Обадете се сега.