След Иванов ден – 7ми януари 2020 г. – махане на стари реклами

Рекламна агенция Премиум Реклама честити на всички края на коледните и новогодишни празници. Очакваме Иванов ден – който празнувал, празнувал, ял и пил, време е за сваляне на стари реклами и слагане на нови, защото бизнесът не чака, пазарът обича новостите от новата година – стоки и услуги. Сага идва Иванов ден – едни от най-големите празници в България, с най-много именници на тази дата – 7 януари, всяка година. Честито на тези, които празнуват. Може да изглежда малко банално, но народа го е казал – „И да паднем и да бием, пак ще се напием!“ или повода се отбелязва от всеки както си знае. Тези думи не случайно ви изглеждат като напомняне и презентация – една своеобразна интернет реклама от Премиум агенцията, на Иванов ден 2022 година, зимата.

Свалете си старите реклами за да направите път на новите

Сега като няма сняг в София и температурите са предимно положителни, даже слънце има, е подходящо време за отлепяне на фолио, изчагъркване от стъклата на стари надписи, някакви избелели картинки, пребрандиране на търговския обект – примерно ако е ново наето помещение и още. Сега е момента за сваляне на табела, скъсано винилче, почистване на реклами, демонтиране на конструкции и още други подобни демонтажи услуги, които не са много готини като разход, но няма как да мине без тях. Старите реклами трябва да се махнат, за да се направи освежаване, което приканва хората да разгледат и да си купят от вас нещо или да ползват услугите ви. С добра реклама на време сте с едни гърди на пред конкуренцията. Предлагаме и монтаж със силикон. Празнувайте Иванов ден и после ни се обадете.

Към кого да се обърнем ако искаме да махнем старо фолио или някаква табела, след Иванов ден?

Всеки иска да махне стара реклама – старо фолио, табела или винил, не иска да плаща много, но пък и не знае как да стане и няма инструменти – тогава е най-добре да потърсите мнение и оферта от рекламна агенция в София, защото точно това е основна занимавка на фирми като нас, а ние както знаете сме по-добри от тях, ако не – ще се обедите. Премиум Реклама София ви предлага възможности за цена по снимка или оглед на място. Има варианти как да стане само ни потърсете на посочените телефони в сайта или ни пишете по Вайбър – лесно е бързо става. Ако си Иван – на 7ми януари е позволено да си пиян, но в умерени граници.

Разлепяне на фолио е винаги мръсна работа и трябват инструменти

Разлепяне на фолио никога не става по лесен начин – винаги има чагъркане с шпаклата, разредители, кореселини, парцали, стъргане и мръсотия до шия, но няма кат, това са си законите на физиката – залепеното фолио трябва са да се отлепи, защото трябва подмяна и ребрандиране с ново. Ребрандиране – това в превод от термина означава „слагане на ново фолио залепяне, нови реклами и поставянето на всякакви други нови неща за рекламиране“. Всяка стара реклама трябва да се махне и да се сложи нова. Важно е премахването на рекламите да е във време и температури над 0-та, защото иначе на става. Трябва да има някакви минимални условия, които ако не се спазят няма да стане, Иване (ако така се казваш читателю на тази статия).

Какво да очакване след Ивановден 2022 година?

След Иванов ден 2022 година, който е като национален празник, заради хилядите люде с това име – мъже и жени, настъпва 8 януари, и който е готов за предизвикателствата на бизнеса може много да спечели. Докато едни празнуват, други действат и не почиват. При домашните любимци има понятие като „Активни кучета“, а в бизнеса – „Активни бизнесмени“ или работохолици без почивен ден.

Сега е момента да потърсите рекламна агенция – възползвайте се от топлото време в София след Иванов ден

Топлото време, с температури над нулата, е момента, в който се могат да се монтират реклами. Ако е -1, -2 или повече градуси, тогава няма какво да се направи навън и трябва да се чака. Разбира се ако става въпрос за офис, това по никакъв начин не ви касае, защото сте на закрито и топло и може да се работи там. Разлепяне на фолио в затворени помещения може да се направи по всяко време и съответно да се залепи ново. Работим предимно за фирми в София, но ако сте частно лице и искате да матираме стъклата на балкона ви примерно, или прозорците на кухнята защото сте на 1ви етаж – също можем да ви съдействаме. Рекламна агенция Премиум Реклама – разлепяне на фолио, сваляне на реклами, откачане на табела, лепене на стикери, изработка на винил, транспаранти с печат, монтажни услуги, вишка, дизайн – вектор или растер, лого, букви от стиропор и още много други продукти и услуги заради, които можете да ни попитате за цена. Направете го още сега – просто за информация, а пък вие ще си прецените дали ще поръчате или не. Най-добрите цени за изработка и монтаж на външна реклама – професионална и на време в София и страната. Честит Ивановден – 7 ми януари 2022 година на всички именници! Повече за празника можете да прочететие и в Уикипедия.