За нас като рекламна агенция и защо да поръчате от тук

Рекламна агенция Премиум Реклама прави външна реклама години наред и опитът ни е заслужил доверието на едни от най-големите фирми в София и страната. Нашите клиенти не избират между цена и качество, защото ние им даваме най-доброто, което могат да си купят на пазара за брандиране. Работим по индивидуални поръчки и серийно производство на рекламни материали с включен монтаж, а когато е необходимо правим и демонтаж на стари реклами. Фирмата предлага отлични условия и оферти за ребрандиране и комплексни рекламни услуги. Доверете се на опита и професионализма на една от най-големите фирми за реклама в столицата днес. Поръчайте при нас.

  • Юридическо лице: ЕТ СУБИ-М – Иван Митров – Стоил Митров
  • Град: София
  • Адрес по регистрация на фирмата: Стара Загора, бул./ул. М. Иванов № 1, вх. Г, ап. 91
  • ЕИК: 206279142
  • ЗДДС №: Фирмата не е регистрирана по ДДС
  • МОЛ: Стоил Иванов Митров
  • IBAN: BG59 UNCR 7000 1524 7584 98
  • Банка: УниКредит Булбанк АД
  • BIC: UNCRBGSF

Какво ще Ви предложим?

Материалите, с които изработваме нашите рекламни продукти варират. от рекламно фолио за облепяне на прозорци и витрини до масивни метални конструкции. За цялостна завършеност и ефективност на рекламното изделие ще монтираме за Вас електрически инсталации. Те са съобразени с най-актуалните тенденции за безопасност и продължителна експлоатация. Суровините, с които работим са устойчиви на различни климатично условия и температурни амплитуди. По този начин ще ви предложим най-добрите варианти, за реализирането на вашия рекламен проект, в съотношение цена – качество. Допълнителна информация можете да прочетете и в страницата ни с Често Задавани Въпроси (ЧЗВ).

Защо да поръчате от рекламна агенция Премиум Реклама?

Ние от Рекламна къща Premium Reklama ще направим възможно най-добрия PR на предлаганите от вас стоки и услуги на пазара. Ще се съобразим със заложения бюджет за реклама и спецификите на проекта. Подхождаме към всеки проект с индивидуално отношение и с грижа към детайла, защото знаем, че добрата реклама е в основата на успешния бизнес. Можете да направите своето запитване за изработка и монтаж на вашата реклама на телефон изписан в сайта. E-mail: office@premiumreklama.com или на място в офиса на фирмата, с предварително обаждане.