За нас

Рекламна агенция Премиум Реклама София-за нас
Рекламна агенция Премиум Реклама

Ние от Рекламна агенция Premium Reklama можем да Ви предложим и да споделим с вас опита си в изработката на външна и интериорна реклама.

Какво ще Ви предложим?

Материалите, с които изработваме нашите рекламни продукти варират. от рекламно фолио за облепяне на прозорци и витрини до масивни метални конструкции. 

За цялостна завършеност и ефективност на рекламното изделие ще монтираме за Вас електрически инсталации. Те са съобразени с най-актуалните тенденции за безопасност и продължителна експлоатация.

Суровините, с които работим са устойчиви на различни климатично условия и температурни амплитуди.

По този начин ще ви предложим най-добрите варианти, за реализирането на вашия рекламен проект, в съотношение цена – качество.

За нас и Нашите правила…

1.Ние от Рекламна къща Premium Reklama ще направим възможно най-добрия PR на предлаганите от вас стоки и услуги на пазара.

2.Ще се се съобразим със заложения бюджет за реклама и спецификите на проекта.

3.Подхождаме към всеки проект с индивидуално отношение и с грижа към детайла, защото знаем, че добрата реклама е в основата на успешния бизнес.

Можете да направите своето запитване за изработка и монтаж на вашата реклама на телефон 0878 581 570. E-mail: office@premiumreklama.com или на място в офиса на фирмата, с предварително обаждане.