Защо се купува матиране на стъкла от рекламна агенция?

Матиране на стъкла е най-идеалното решение за брандиране облепяне на витрини паравани в офис и се предпочита от по – успелите търговски дружества на българския пазар и в частност в град София и по – гъсто населените градове в региона. Облепяне на витриа се прави с матово фрост фолио, което прилича на заскрежено стъкло и има фин груб ефект шкурка, който има възможност да се почувства от докосване върху повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата повърхност за която е предназначено фолио брандиране. Фолиране със самозалепващи реклами се прави на ленти линии линии точки правоъгълници, а понякога се подхожда и с дизайнерски решения като пример сътворяване на декорация по шаблон или указания от възложителя. Примерно да се подрети мрежа от скуеъри или облик с начупени натрошени несъразмерни асинхрони фигурки на основата на полигони и оригама. Матиране на стъкла в интериор или външна реклама често не е голямо лепене, а се монтира на част от общата база основа и това е така защото стила естетика и прагматичност вървят ръка под ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се приемат клиенти на фирмата и търговски колеги. Матирането лепене фолио се монтира по образец с който ви запознаваме като изпращаме начален скица и колаж визуализация по снимка как ще бъде магазина след брандиране на витрина стъкла или стъклена стена на фирмата.

Прието е фолирането за реклама да се монтира работи на отделени късове към всяко стъкло за да има шанс да се отстрани отлепяне в резултат от мърдане на стъклените плоскости паравани и силно не ви препоръчваме да се осъществява залепяне на самозалепващи ивици черти ленти от край до край при офис матиране с интериорни реклами защото така излагате на риск с нараняване на покупката си. При основния монтаж при обекта някои клиенти ни питат защо предишния път при облепяне лепене беше всичко влажно и използвахте помпа с химикали и после избърсахте с парцали, а сега не е по този начин и направо залепяте върху витрините без да сте овлажнили дори и милиметър квадратна площ. Част от мистерията както мислите е идея от фирмения ноу хал как се прави но все пак искаме да ви споделим, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се започне по много начини с насоченост да се направи най – перфектния ефект който очаквате за направената заявка за външна реклама или вътрешен дизайн корпоративен. Използваме фолиата елджи 1051 които са сивкави – много близко до бели. С вода и подходящ препарат който щади фолиотата и прави лека хлъзгавина под професионалния лепкав слой се прави плавно леко движение и възможности за застопоряване в една или друга посока за да се фиксира на точното позиция лентата чертата правоъгълника или триъгълника но имате в предви, че тази техника е подходящ основно при големи мерки и ясни пропорции на парчетата детайлите – докато при мини форми точно това не се препоръчва понеже има риск опастност от прокъсване или изкривяване на дизайн проекта. Важно е също и какъв шпакла ракел – шпатула, ще използвате към лепене – има вариант да работите с неогъваеми шпакли със сменящи се предни пера панели на прочути марки или меки пластични квадратни такива орафол. При облепянето с фолиота в редки поръчки случаи проекти когато това е наложащо и няма друг начин се прибягва до слепване съединяване на части орнаменти парчета с локация на припокриване от размера на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при определено свиване от слънцето няма да зейне пролука процеп и пукнатина между фолиата. Това снаждане захващане повече срещано при перфо фолиата с дигитален печат широкоформатен и не толкова при пясъкоструйните медии определяни още заскрежени фростови. Мат може да е и обикновен стикер но това е в малко поръчки защото стандартните материали за облепяне и не пускат светлина и изглеждат по – плътно, а не трансперантно прозиращо съпоставени с фростът фолио.

За да ви изчислим колко ще струва определена заявка за матиране на стени в офис или дори прозорци на кабинет нужни са точни размери на площта квадратурата за брандиране, защото като рекламна агенция с опит ще ви информираме, че ролата от които се изрязва материалът са различно широки и това обуславя обемът на образуваните фири. Най – оптималния вариант е ако измерения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви излезе на доста прилична оферта предложение за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотер по контур и затова в този случай единственото приложимо решение е векторната графика а не растерната която се ползва при печат и за малки размери а форматът да е с разделителна способност от 300 дипиай или поне 92 защото при седемдесет и две единици е предимно за уеб. Рекламна фирма Премиум реклама работи по поръчки за цялостно брандиране офис дизайн матиране и единични инициативи с квадратура площи за облепяне. Малък жокер, който можем да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се нанася лого и ефекта е истински добър когато цветовете заискрят под минаващите слънчеви снопове лъчи и се получава нещо като стъклопис с мека светлина и нюанси в багрите на корпоративното лого. Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се наблягате в разглеждане на интериора или идентичността на фирмата с която търгувате работите и сте посетили на място. За оферта цена за матиране на стъкла и срокове пратете запитване по мейла. Срокът който можем да ви кажем по принцип е фиксиран или се влияе от момента към приемане на поръчката – тоест колко сме заети когато купите. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от водещата рекламна агенция къща в София на идеални цени за ребрандиране с фолио или изцяло ново брандиране на новооткрит магазин офис търговски обект или експо с рекламен дизайн.

Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама. Обадете се сега за поръчка от фолиа.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.