Залепяне на матово фолио

Поредния проект със залепяне на матово фолио по стъклени стени. Ребрандирахме целия офис и подобрихме имиджа на фирмата за да осигурим повече клиенти

За наши клиенти в ж.к. Младост направихме проект със залепяне на матово фолио по стъклените стени в техния офис. Този вид фолиа, освен матови, се наричат още пясъкоструйни и са леко грапави. Името пясъкоструй произлиза от визуалната и физическа прилика със ситен пясък. В някои случаи клиенти го асоциират със заскрежаване на стъклата или мъгливо фолио. При този проект се търсеше стил и елегантност разкроени в хоризонтални, успоредни ленти. Подобен вид самозалепващи стикери се правят на цяло парче, лепят се на всяко отделно стъкло и след това се махат излишните парчета. Брандиране по този начин винаги освежава офиса и създава мека светлина в интериора. Самия материал е леко с сив, почти до бяло и не е натрапчив като присъствие. Рекламна агенция за външна реклама Премиум проектира, изработва и облепя офиси на фирми с рекламни материали по избор на клиента. Поръчайте сега и вие на супер цена и отстъпки за количество.

Какви материали използваме за залепяне на матово фолио за да ви гарантираме високо качество и професионално брандиране?

Ние работим основно с високия и средния клас от даден производител на суровини. По тази причина можете да сте сигурни, че когато поръчате залепяне на матово фолио ще получите качествени продукти на отлична цена. Матиращите фолиа са нищо без професионален монтаж на място. Точно за това ние разполагаме с опитни монтажисти с кариера в бранша повече от 20 години, и които ще ви съдействат за постигането на желаната визия. При текущия проект в Младост налепихме фолиата в рамките на два дни заради обема от работа и голямата квадратура. Иначе подобни проекти за по-малки офисни пространства се реализират в рамките на няколко часа от обявения ден за монтаж. Ако е необходимо, както в случая, правим и сваляне на реклами, отлепяне на ленти, почистване от стари фолиа и премахване на остатъчно лепило от стъклени повърхности. Фирма Премиум Реклама осигурява на своите партньори и клиенти комплексни рекламни услуги за брандиране и ребрандиране при изгодни условия и кратки срокове за изпълнение на поръчка. Разгледайте в нашия сайт още какво изработваме и можете да си изберете табели, обемни букви или дори фигури от стиропор. Поръчайте сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.