Метални букви за реклама с прикрепяне

Забранителни табели като предпазна мярка срещу нарушители

Забранителни табели -  кучета
Забранителни табели –
кучета

Ограничете нежеланите действия на територията на вашия обект

Когато искате да ограничите определено действие на територията на вашия търговски обект, първата стъпка, която трябва да направите е да поставите на видно място забранителни табели. Този вид информационни средства указват забрана за извършване на определено действие от конкретни лица, или хора отговорни за действията на своите домашни любимци. В не редки случаи лепенките от този вид, както и електрическите конструкции, съдържат и информация за последяващи контра действия, при регистриране на неправомерен акт. Пример за предупредителен надпис към ограничителна табела  е – „Нарушителите се отстраняват принудително”. От това предупреждение става ясно какво би следвало ако бъде извършено определено нежелано деяние на територията на наблюдавания или стопанисван обект.

Къде се използват символи и знаци за забрана?

Забранителни табели се използват и при обществени и публични места където няма постоянно служители, които да контролират посетителите. Така случайните минувачи могат да бъдат информирани за порядките в мястото където са попаднали. Друго тяхно приложение е в банки, болници, заведения, паркове и др. В банките много често се срещат надписи от рода на – „Изчакайте своя ред тук…” или „Забранено е влизането в обекта с домашни любимци”. В болниците може би сте забелязали табелки за ограничаване на достъпа на външни лица до определение зали или кабинети. При парковете се срещат табелки с надписи за недопускане на кучета и други животни в места с определени съоръжения. Много често забранителни и предупредителни, ярко сигнални знаци се срещат при строителни обекти и при транспортиране на големи по размер товари.

Забранителни табели и непълнолетни

Ограничителните знаци служат и в не редки случаи и за предпазна към непълнолетни и малолетни лица.

Видове и разнообразие

Рекламна къща PremiumReklama изработва стандартни ограничителни табелки без ел. инсталация и светещи такива. Клиенти поръчали такъв вид предупредителни знаци поръчват и информационни стикери, указателни лепенки, матиране на стъкла, светещи реклами и други. Поръчай сега на тел.: 0878581570 и редуцирай нежалените действия.