Експресно матиране на стъкла София – от Премиум

Препоръчваме фолиата елджи 1051 които са много светло сиви – много близко до бели. С вода и подходящ химикал който щади фолиата и създава лека пързалка отдулу на здравия лепилен пласт се осигурява плавно леко движение и опции за наместване в една или друга носоченост за да се фиксира на правилното позиция лентата чертата правоъгълника или триъгълника но имате в предви, че тази техника се предпочита основно при широки мерки и изчистени пропорции на парчетата – детайлите докато при миниатюрни детайли това не се препоръчва понеже има риск опастност от скъсване или изкревяне на визията. Изключително значимо е още и какъв ракел шпакла – шпатула, ще използвате към лепене – има вариант да потребите твърди шпакли с сменяйми предни пера панели на известни брандове производители или меки пластични квадратни такива орафол. При облепянето с фолиота в някои проекти поръчки случаи когато това е приложимо и няма друг начин се прибягва до слепване съединяване на части парчета орнаменти със зона на застъпване от порядъка на сантиметър 2 или повече за са се потвърди че при известно свиване от слънце няма да зейне процеп пролука и пукнатина между фолиата. Това захващане снаждане повече срещано при перфофолиата с цветен печат про и не толкова при пясъкоструйните медии определяни още фростови заскрежени.

Матиране на стъкла е най-идеалното решение за облепяне брандиране на витрини паравани в офиси и се използва от по – успелите търговски дружества на родния пазар и в частност в град София и по – гъсто населените места в региона. Облепяне на стъкла се прави с матово фрост фолио, което прилича на заскрежено стъкло и има фин груб шкурка ефект, който има възможност да се осети от пипане върху повърхността след като бъде залепено брандирано върху гланцовата повърхност за която е предназначено брандиране фолио. Фолиране със самозалепващи реклами работи на линии линии ленти кръгове триъгълници, а понякога се подхожда и с дизайнерски решения като пример създаване на украсяване по модел или насоки от клиента. Примерно да се нарисува мрежа от квадрати или облик с начупени натрошени неправилнинесъразмерни асинхрони фигурки на принципа на полигон или оригами.

Мат може да е и обикновен стикер но това е в малко поръчки защото стандартните материали за облепяне и не пропускат лъчи и стоят по – семпло, а не трансперантно прозиращо сравнени с фростът фолио. За да ви изчислим колко струва определена поръчка за матиране на стени в офис или дори прозорци в кабинет нужни са точни размери на квадратурата площта за ребрандиране, защото като рекламна агенция с стаж ще ви кажем, че ролата от които се изрязва материалът са с различна ширина и това определя обемът на образуваната фира. Най – добрия вариант е ако посочения размер за залепяне съвпадне е този на суравината и така цената ще ви се получи на доста прилична предложение оферта за външна реклама. Матовите фолиа се режат на плотерна машина по контур и затова в този случай единственото което може да се направи е векторната чертежна схема а не растерната която се ползва при печат и за малки размери а файлът да е с разделителна способност от 300 dpi или поне деведесет и два защото при седемдесет и две единици е предимно за web. Рекламна фирма Премиум реклама работи по поръчки за комплексно брандиране дизайн офис матиране или частични инициативи с площи квадратура за облепяне. Малък жокер, който можем да ви дадем е, че на пясъкоструйното фолио за матиране на стъкла се щампова и ефекта е наистина як когато цветовете заискрят под минаващите слънчеви снопове лъчи и се създава нещо като стъклопис с блага светлина и нюанси в багрите на фирмения знак. Такава външна реклама постояно прави впечатление даже и да не се наблягате в разглеждане на интериора или идентичността на фирмата с която търгувате работите и сте посетили на адрес. За оферта цена на матиране на стъкла и срокове изпратете запитване по и-мейл.

Матиране на стъкла в затворене пространство или външна реклама в редица от случаите не е пълно лепене, а се извършва на част от общата база основа и това е така защото стила естетика и прагматичност вървят ръка под ръка изключително когато се брандира рекламира приемна в която се канята клиенти на дружеството и бизнес колеги. Матирането лепене фолио се извършва по модел с който ви запознаваме като изпращаме начален скица и колаж дизайн по снимки как ще бъде обекта след брандиране на витрина прозорци или стъклена стена на фирмата. Прието е фолирането за реклама да се работи монтира на отделени парчета към всяко отделно стъкло за да може да се елиминара отлепяне в резултат от клатене на стъкларските плочи паравани и яко не ви препоръчваме да се прави залепяне на самозалепващи ивици черти ленти от край до край при офис матиране с рекламни продукти защото така излагате на риск с увреждане на инвестицията си. При самия монтаж на място някои партньори ни питат защо предния път при облепяне лепене беше всичко влажно и използвахте пръскалка с химикали и след това почистихте с мопове, а сега не е по този начин и директно лепите върху стъклените паравани без да сте овлажнили дори и сантиметър квадратно разстояние. Частица от причината както мислите е знание от фирмения ноу хал как се монтира но все пак можем да ви кажем на ухо, че при матиране на стъкла брандиране облепяне на витрина фолиране може да се изпълни по много варианти с насоченост да се направи най – отличния ефект който очаквате за направената заявка за външна реклама или интериорен дизайн фирмен. Изберете рекламираща агенция която е подходяща за конкретното брандиране.

Срокът който можем да ви дадем често е фиксиран или се влияе от момента към входиране на покупката – демек колко сме натоварени когато поръчате. Поръчайте лепене фолиа и вие сега от лидерската рекламна къща агенция в София на отлични цени за ребрандиране с фолио или пълно ново брандиране на новооткрит магазин офис търговски обект или експо. Качеството има значение за професионализма в бизнеса и външна реклама. Обадете се сега.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.