Каква е цената за демонтаж на реклами в София?

Рекламна агенция Премиум извършва демонтаж на реклами на територията на град София. Работим и по поръчки в страната с предварителна уговорка и уточнени часове и графици. Цена за демонтиране можем да ви дадем след направен оглед на място и преценка на необходимите материали и дейности. В някои случаи е необходимо използването на сглобяемо скеле, допълнителни стълби и различни обезмаслители. Стойността на един такъв проект зависи до голяма степен от това колко е старо рекламното съоръжение. В зависимост от възрастта процедурата може да стане по-лесно или по-трудно. Това придава значение и за необходимото време за изпълнение. Има възможност от разрушаване и срутване, опасности, допълнителни почистващи препарати и т.н. Обадете ни се. Екипа ни е на ваше разположение когато имате нужда от извозване на стари реклами.

Колко струва демонтажът на реклами?

Първото нещо което трябва да започнем е да направим оглед на търговския обект. Като видим какво ще се маха ще направим остойностяване на часовете труд, необходимите материали и времето за изпълнение на поръчката. Цените са индивидуални за всеки обект заради своите особености. Както се казва поръчка с поръчка не си прилича на 100%. Агенцията има опит в отвиването на покривни реклами, фасадни кутии, метални билбордове и още. Обадете се сега на посочените в сайта телефони за връзка.

Сложно ли се прави демонтаж на реклами?

Както вече споменахме, дали е сложно зависи от това колко здраво са залепнали лепилата, дали мазилката и фасадата са здрави и как точно са захванати конструкциите и фолиата. Височината също има значение. Друг фактор е големината рекламно съоръжение и трябва да се предвиди броя на работната група. Ако например се махат обемни букви с осветление тогава трябва да се обезопаси периметъра под самия демонтаж и да се направят необходимите заграждения. Ако е само махане на надписи тогава нещата са доста по-прости и не е необходимо да се затваря вход на заведение или магазин. Агенция Premium предлага на своите клиенти демонтаж на реклами на достъпни цени за град София. Изпратете запитване в удобно за вас време на нашата електронна поща като посочите точен адрес, снимки, размери и евентуално срок, в който желаете да се вместим за махане на реклами. Ще направим изчисление и ще ви пишем.