Двустранни светещи табели

Двустранни светещи табели се изработват от алуминиев профил, в желаните пропорции и се прави разпробиване за добавяне на останалите части. Тази основа е в ролята на гръбнака (или външен скелет) на светещото тяло. По алуминиевата рамка се монтират две лица от предварително обработен чрез нагряване (вакумно термоформирован) плексиглас. Материалът се огъва по калъп и когато е готов се закрепя за конструкцията посредством необходимите крепежи. Във вътрешността предварително е монтирана необходимата ел. инсталация по европейски стандарти за безопасност и дълъг период на експлоатация. За целите на маркетинга предлагаме елипсовидни, кръгли и правоъгълни форми. Най-често се състои от диодни осветителни тела, разположени в закономерна последователност и на необходимото разстояние от лицето за да се постигне равномерно светене (осветяване) при двустранни светещи табели. Други неизменни части са – краче, което се поставя при късата или дългата част на табелата, кабели, уплътнения, винтове и дюбели. Готовото рекламно тяло се облепя със специално фолио (транслуцентни фолиа за светещи реклами), с отлична светлопропускливост, което придава ярки цветове в тъмнина и наситено изображение, което впечатлява, привлича и продава. Този вид конструкции за външно брандиране спадат към групата на светещите кутии табели.

Двустранни светлинни табла за стена от вакумно формирован плексиглас и рамка от алуминий

Реклама с двустранни светещи табели се прави изключително често при търговски обекти и офиси с голям човекопоток. Така минаващите по тротоара имат възможността да открият необходимата им стока или услуга само с едни поглед. Този вид двустранни табели с термоформован плексиглас мога да бъдат с различна форма – кръгла, елипсовидна или правоъгълна. Когато заданието го изисква, рекламна агенция Премиум изработва двустранни реклами в избрана форма и размер с борд от алуминий, бонд (еталбонд) или друг подходящ материал. В редица случаи, наши клиенти са потвърждавали ефекта от двойната реклама, с повишаване на техните печалби.

Двустранни табели (светещи) или тротоарни банерни стойки 

Двустранните светещи табели са по-високия клас и по-атрактивната реклама в сравнение с тротоарните реклами. Те се монтират при височина от около 3 метра и по този начин се забелязват от далече на безстрастно място от пешеходците. Тротоарните стойки се поставят на земята пред търговския обект, значително по бюджетни са за изработка и са лесно мобилни, но за сметка на това са по-слабо отличителни и ефектни. Предлагаме ви да разгледате в нашия сайт и своеобразната комбинация от тези два вида реклама, а именно Рекламни тотеми за бензиностанции, хотели, ресторанти или дискотеки. Поръчайте сега двустранни светещи табели за вашия офис, представителство, магазини и ресторант на телефон 0878581570 или чрез формата за контакт в сайта на рекламна агенция Премиум – София.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.