Двулицеви светещи табели за стени и фасади

Когато искате да сложите светеща реклама, но не искате да инвестирате прекалено много на първо време, то тогава вашето решени на казуса е да поставите двулицеви светещи табели за фасада. Това са добре познатите малки, томбести реклами с две лица и размери около 70 х 50 см., които се поставят напречно на стените на сградите. За да бъдат енергоспестяващи ви препоръчваме да изберете и поръчате такива с диодни модули. Изработката е малко по-скъпа, но в последствие ниските разходи за електрическа енергия ви се отплащат многократно. При бензиностанциите се използват предимно диодно осветление, защото осветителните тела не се нагряват и се намалява риска от запалване и пожар. Класическия вариант е двулицева табела с луминесцентни пури. Те са по-евтини, но дават малко по-голяма консумация на електричество. Преценете какво ви трябва – ние ще изпълним вашата поръчка коректно.

Как може да се подобри визията при двулицеви светещи табели?

Стандартно двулицеви светещи табели се правят с гладки лица, които се облепят с фолио с ламинат. Могат да бъдат фолирани и с букви изрязани на режещ плотер. По-високия клас обаче, и такива при поръчки за над 100 бройки, може да се направи с формовани лица. Това означава, че си изготвя предварително уточнен и проектиран калъп, по който се моделира цялата продукция. Вакуумно формоване на плексиглас е в основата на тези проекти. Количеството има значение, защото калъпите са скъпи и в повечето случаи не е рентабилно за 1 бройка да се инвестира чак толкова. Все пак ако държите можем да го направим и сме на ваше разположение. Премиум – брандиране на друго ниво.

Какво фолио се залепя и е подходящо при двулицеви светещи кутии?

Най-доброто фолио за светещи кутии е самозалепващото транслуцентно фолио. То е тънко и добре наситено с цвят. Същевременно, както подсказва и самото му име, пропуска светлинните лъчи и създава ярки образи, което е изключителна важност при нощните реклами. Има различни видове и много марки транслуцентни фолиа, които си приличат, но разликата е в детайла. Може да ви изглеждат еднакво, но в последствие истината си проличава. Съветваме ви когато правите търговско брандиране да не експериментирате понеже, в редица случаи, това води до допълнителни разходи и пак е необходима намесата на добра рекламна агенция в София. Поръчайте двулицеви светещи табели от Премиум.

Къде е добре да се монтират двулицевите светещи табели?

Двулицеви светещи табели се монтират по правило върху здрави основи, без падащи мазилки, топлоизолации или потенциален риск от срутване на стената. Фасадата трябва да е здрава за да може рекламното съоръжение да се закрепи стабилно и да се направи окабеляване ако няма и е необходимо. Тези рекламни конструкции се закачат на височина и стоят над главите на хората, затова безопасното им слагане и експлоатация са от първостепенно значение в нашата работа. Закрепянето става посредством професионални крепежи. Агенция Фоликс предлага двустранни, светещи правоъгълни, кръгли и елипсовидни табели. Поръчайте на посочените в сайта телефони или ни изпратете запитване по имейл сега.