Експресен монтаж на гланцово фолио за витрини

Гланцово фолио за витрини се използва най-вече за облепяне на прозорци, витрина и други повърхности, предимно – стъклени. Основата трябва да бъде гладка и добре почистена преди монтаж. Витражът може да бъде декоративен елемент в интериора на офиси и домове. Шарките при този материал могат да бъдат с различни форми и цветове (цветна декорация) при цялостно покритие или да се изрежат различни мотиви, букви и форми. Структурата на този вид самозалепващи фолиа (фолио витраж) е плътна и издръжлива на различни климатични условия. Това го прави изключително подходящ както за вътрешна употреба, така и за външна реклама с фолио.

Изработка и изрязване на гланцови фолиа за витрини – витражно

Подобно на други рекламни продукти, гланцово фолио за витрини се изрязва в желаната височина, ширина и дължина. По този начин то покриват идеално желаните места и в съответните пропорции. За да бъде направено рязане на машина – плотерно изрязани букви от фолио, лога и декоративни орнаменти, е необходим дизайн с векторна графика. Рекламна агенция Премиум предлага векторизиране на лого и символи за брандиране на търговски обекти или печатни материали. Веднъж направено лого във векторен файл, то може да бъде използвано многократно в различни размери и при различни типове външна и вътрешна реклама – табели, визитки, брошури, календари и прочие. Гланцовите фолиа намират добро приложение при разкрояването на надписи и детайли за облепяне с фолио. В някои случаи може да се апликират и върху реклами с винил.

Видове гланцово фолио за витрини (декорации)

Гланцовото фолио за витрини може да бъде текстурирано с много лица и ефекти, имитиращи различни основи и суровини. Това го прави подходящо за стикери за витрини и прозорци. Агенцията използва витражи с визия на цветя и фигури, мазилка, дърво, метали и огледала, а когато заданието го изисква – използваме печат (печатано фолио). Нашите фолиа са с UV филтър и дълъг период на употреба. Залепено добре едно фолио издържа с години и краси търговски офис за работа с клиенти. В дома – самозалепващи фолиа се използват в редица случаи за защита от слънце и максимално потребяване на жилищната площ (търговската). Поръчка по размер. Направете вашето запитване за реклама с гланцово фолио за витрини на телефон 0878581570 или чрез формата за контакт в сайта на агенция Премиум.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.