Произвеждане и монтиране на външна реклама в цялата страна

Облепяне с фолио – професионално брандиране на стъкла, витрини и паравани с качествени материали и уникален дизайн на външна реклама в София. Фолиране на търговски обекти, офиси и дори частни домове е един от най-широко използваните методи за реклама. Агенция Премиум Реклама предлага богата гама от фолиа в зависимост от предназначението и планирания бюджет. Това са тънки самозалепващи продукти с голяма покривна площ и огромна сила в презентирането на брандове. Повече детайли и идеи за използването на тези стоки можете да откриете в отделно обособения раздел по тази тема в сайта на агенцията. Евтина реклама която заема голяма площ и създава професионален фирмен имидж. Бърз монтаж на фолио с дълготраен ефект и перфектно качество на брандирането. Голямо разнообразие от цветове, а когато те не достигат ще ви предложим светлосенки с широкоформатен печат. Надписи за стъкла изрязани на плотер по векторна линия и залепени със стил. Цялостно фолиране на офиси, търговски помещения и приемни. Купете външна реклама от Премиум сега.

Продажба на винили с цветен печат за външно рекламиране в София – опънете рекламно пано на най-подходящото място и привлечете клиенти

Реклама с винил е отлично решение за брандиране за големи площи на ниска цена. Продукти от винил са добре познатите пана с подгъв и капси, които се закрепят метални рамки, а понякога и върху огради. С винил се правят и табели от винили, ТИР покривала и реклами с винилни лица. Цветен печат на изображенията с висока резолюция от 1300 dpi за прецизни цветове. Поставяне на капси за опъване по рамка или самостоятелно закачане на ограда. Ленен монтаж който и вие можете да си направите без да плащате. Издръжливи винили на вятър и скъсване с добавено защитно покритие от ламинат. Евтина реклама – изборът на големите фирми със затвърдени позиции в ребрандирането. Поръчайте външна реклама – рекламирайте сега.

Монтаж на реклами табели от ПВЦ, бонд, ламарина и други композитни панели, за външна реклама София, с изрязване по индивидуален размер и форма

Рекламните табели са символът за престиж и стабилен бизнес. Те могат да бъдат изработени от различни материали като еталбонд, плексиглас или коматекс, но по-важното е тяхното послание и къде ще бъдат монтирани. Този вид реклами имат УВ защитно покритие и издържат много на различни климатични условия. Изключително издръжливи реклами за външно приложение, които издържат на студ и пек. Най-поръчваните продукти в рекламния бизес и символът на рекламирането. Кратък срок за монтаж съгласно предварително направен график и разписание. Комбинация с фолиа за да добие рекламата завършен вид на професионално ниво. Прецизна изработка, на която можете да се доверите когато търсите външно брандиране. Поръчайте външна реклама от агенция Премиум.