Произвеждане и монтиране на външна реклама в цялата страна

Облепяне с фолио – професионално брандиране на стъкла, витрини и паравани с качествени материали и уникален дизайн на външна реклама в София. Фолиране на търговски обекти, офиси и дори частни домове е един от най-широко използваните методи за реклама. Агенция Премиум Реклама предлага богата гама от фолиа в зависимост от предназначението и планирания бюджет. Това са тънки самозалепващи продукти с голяма покривна площ и огромна сила в презентирането на брандове. Повече детайли и идеи за използването на тези стоки можете да откриете в отделно обособения раздел по тази тема в сайта на агенцията. Евтина реклама която заема голяма площ и създава професионален фирмен имидж. Бърз монтаж на фолио с дълготраен ефект и перфектно качество на брандирането. Голямо разнообразие от цветове, а когато те не достигат ще ви предложим светлосенки с широкоформатен печат. Надписи за стъкла изрязани на плотер по векторна линия и залепени със стил. Цялостно фолиране на офиси, търговски помещения и приемни. Купете външна реклама от Премиум сега.

Продажба на винили с цветен печат за външно рекламиране в София – опънете рекламно пано на най-подходящото място и привлечете клиенти

Реклама с винил е отлично решение за брандиране за големи площи на ниска цена. Продукти от винил са добре познатите пана с подгъв и капси, които се закрепят метални рамки, а понякога и върху огради. С винил се правят и табели от винили, ТИР покривала и реклами с винилни лица. Цветен печат на изображенията с висока резолюция от 1300 dpi за прецизни цветове. Поставяне на капси за опъване по рамка или самостоятелно закачане на ограда. Ленен монтаж който и вие можете да си направите без да плащате. Издръжливи винили на вятър и скъсване с добавено защитно покритие от ламинат. Евтина реклама – изборът на големите фирми със затвърдени позиции в ребрандирането. Поръчайте външна реклама – рекламирайте сега.

Монтаж на реклами табели от ПВЦ, бонд, ламарина и други композитни панели, за външна реклама София, с изрязване по индивидуален размер и форма

Рекламните табели са символът за престиж и стабилен бизнес. Те могат да бъдат изработени от различни материали като еталбонд, плексиглас или коматекс, но по-важното е тяхното послание и къде ще бъдат монтирани. Този вид реклами имат УВ защитно покритие и издържат много на различни климатични условия. Изключително издръжливи реклами за външно приложение, които издържат на студ и пек. Най-поръчваните продукти в рекламния бизес и символът на рекламирането. Кратък срок за монтаж съгласно предварително направен график и разписание. Комбинация с фолиа за да добие рекламата завършен вид на професионално ниво. Прецизна изработка, на която можете да се доверите когато търсите външно брандиране. Поръчайте външна реклама от агенция Премиум.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.