Стандартни тотеми

Стандартни тотеми изработваме за вътрешни помещения на бизнес сгради. Те могат да бъдат и част от екстериорния имидж на търговски центрове, хотели, къщи за гости, голф клубове и други. Несветещите информационни тотеми са хоризонтални или вертикални рекламни съоръжения с обозначително и насочващо предназначение. Те се изработват без електрическа инсталация. Поръчки на информационни тотеми за интериорна реклама за фирмен престиж. Разполагат се в преддверия, на входа или на партерен етаж от business towers или mall. Предпочитан рекламен инструмент, който определя, въздейства и продължава традиции в рекламните кампании на редица компании с дългогодишно присъствие в бизнес средите.

Изработка на информационни несветещи стандартни тотеми

Стандартите тотеми, подобно на светещите тотеми са конструирани с метален скелет, върху, който са закрепени равни или извити плоскости. Ние използваме различни материали като еталбонд, плексиглас, винил или фолио за обличане на металната конструкция.  Предварително изготвения дизайн на рекламните послания се реализира с различни по цвят и характер фолиа. Използват се и специфични бои и покрития с UV защита за по-голяма издръжливост на рекламното изделие.

Предимства и минуси при изработката на стандартни тотеми

Предимство на цветния печат е, че могат да се смесят различни цветове, които да преливат в различни съотношения в зависимост от избраната посока на внушение на рекламата. При излагане на тежки климатични условия и големи разлики в температурната амплитуда. Нанасянето на UV покривен слой запечатва външността на рекламното изделие и удължава периода на експлоатация на нанесената графика. Предимство на облепянето на рекламната плоскост с различни видове фолио, е че цветовете се запазват значително по-дълго. В зависимост от конкретната рекламна цел, желания от вас рекламен тотем и мястото където ще се постави, ние ще ви предложим най-доброто съотношение между цена и качество. Нашият екип ще реализира вашата рекламна стратегия възможно най-ефективна, на възможно най-добрата цена. Свържете се с нас за повече информация, запитване за цена, срок за изработка, монтаж на тотеми и всякакви видове рекламни форми от областта на външната реклама.