Светещи тотеми

Светещи тотеми обикновени се поръчват от големи фирми като бензиностанции, хотели, бизнес центрове, високи офис сгради, голф клубове и други. Основната цел на този вид рекламни съоръжения е атракцията и информирането на потребителите. Те го осигуряват 24 часа в денонощието и при всякакви климатични условия. За светещите тотемни конструкции са характерни големината и дългия  живот на експлоатация за рекламното изделие. Ние изработваме тотемите така, че да са издръжливи и същевременно икономични в разхода си на енергия.

Изработка на светещи тотеми

Светещите тотеми са високи, вертикални рекламни съоръжения с метален скелет, покривни плоскости от PVC, плексиглас или други материали – плоски или извити, облицовъчни или багрилни материали – фолио или различни видове бои, електрическа инсталация и крепежни елементи. Боите, които използваме могат да бъдат стандартни и светлоотразителни в зависимост от ефекта, който искаме да постигнем. Светещите тотеми могат да бъдат изработени в различни цветове, характеризиращи стилистиката и имиджа на търговската организация. Те могат да бъдат червени, зелени, ярко жълти, лилави и т.н.

Тотеми за бензиностанции

Предназначението на този вид рекламно съоръжение е да достигне до възможно най-голям брой настоящи и бъдещи потребители от най-голямо разстояние. Подобно на билбордовете и мегабордовете този вид реклама е предпочитано рекламно средство по пътните артерии в населените места и извън тях. Тотемите за бензиностанции с електрическа инсталация информират посетителите за цените на горивата, които се променят ежедневно. Именно поради това, при изработката на този вид тотеми, ние използване светодиоди за изключително икономично и най-безопасно осветяване на знаците и цифрите, изобразени върху тотема.

Светещите тотеми са атрактивни през деня и забележителни през нощта

За вашите нужди, ние от рекламна агенция Премиум реклама извършваме монтаж на светещи тотеми върху тротоарни площи, както и върху тревни пространства. В зависимост ефекта, който целим, ние ще разположим рекламоносителя така, че да достига по възможно най-ефективния начин до преминаващите, но същевременно да е в синхрон с дизайна и локацията на пространството около рекламирания обект или сграда. Можете да се обърнете към нас за всякакви запитвания и въпроси относно изработката на всички средства от областта на външната реклама на тел.0878 581 570, по имейл или на място в офиса ни с предварителна заявка.